Open peesbeschermers voor paarden 500 Jumping zwart

€2500

Deze open peesbeschermers, ideaal voor jumping, zorgen voor het nodige comfort en de nodige bescherming van de benen van je paard.

Dankzij de anatomische vorm, het schuim binnenin en de klittenbandsluitingen sluiten de peesbeschermers 500 JUMPING perfect aan op de benen van je paard. Voor bewegingsvrijheid en bescherming!

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Een stevige schaal, versterkt aan de kogelgewrichten en de pezen

Draagcomfort

Erg comfortabel dankzij de brede klittenbandsluitingen en de anatomische schaal.

Gebruiksgemak

Twee brede elastieken met klittenband, gemakkelijk om te doen

Veelzijdigheid

Geschikt voor al je sessies: training, grondwerk en jumping.

Onderhoudsgemak

Snel schoon te maken met een vochtige spons.

AFBEELDINGEN

Open peesbeschermers voor paarden 500 Jumping zwart
Open peesbeschermers voor paarden 500 Jumping zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

Een comfortabele bescherming:

Voor onze ontwikkelaars is het van cruciaal belang dat je paard zich op zijn gemak voelt tijdens trainingen. Deze peesbeschermer met schaal in soepele en stevige kunststof is bekleed met zacht schuim binnenin zodat hij mooi aansluit op het been van je paard en het tegelijk goed beschermt.

In combinatie met de kogelbeschermers 500 JUMP:

Voor een optimale bescherming van de benen van je paard kun je deze peesbeschermers combineren met de kogelbeschermers 500 JUMP. Die zijn vervaardigd van dezelfde materialen en beschermen je paard terwijl ze zich tegelijk aanpassen aan zijn bouw. Het geheel voldoet aan de geldende wedstrijdreglementen bij jumping (Club, Amateur en Jonge paarden).

Geschikt voor grondwerk en jumping:

Gemakkelijk aan te brengen, zowel voor grondwerk als jumping. Ons team ontwikkelde een anatomische schaal die niet drukt op de achterpees zodat je paard optimaal kan presteren bij jumping. De gewrichten kunnen ongehinderd buigen en de beschermer volgt elke beweging van je paard. Een ideale bescherming voor wedstrijden!

Voor elk paard:

Omdat elk paard weer anders is, passen onze peesbeschermers 500 JUMP zich aan elke lichaamsbouw aan. Dankzij het comfortabele synthetische schuim binnenin en de verstelbare klittenbandsluitingen sluit de beschermer comfortabel en tegelijk goed aan op het been.

Onderhoudsgemak:

Heb je gegaloppeerd in nat zand? Laat je beschermers drogen en borstel ze vervolgens goed af, zeker op de plaatsen waar ze direct in contact komen met de benen van je paard. Verwijder eventuele vuilresten met een vochtige spons.

Hoogte peesbeschermer:

CS: 25 cm, aanbevolen voor paarden (1m50 tot 1m65)
FS: 27 cm, aanbevolen voor paarden (groter dan 1m65)
Niet zeker over de maat? Bij twijfel kun je beter de kleinere maat nemen. We raden je aan om altijd voor het eerste gebruik na te gaan of de beschermer de buiging van het kogelgewricht of de knie niet hindert.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laten drogen en bewaren op een schone en goed verluchte plaats.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten