Opvouwbaar camouflagescherm

€8000

We ontwikkelden dit camouflagescherm voor de jager op klein wild die zich snel wil aanpassen aan de meeste biotopen.

Op zoek naar een 'schuiltent' die je in een paar seconden opzet en weer afbreekt? Die makkelijk te vervoeren is? Dit model is ideaal: verstelbaar, goed hanteerbaar, aan te passen aan het reliëf.

Vraag & Antwoord

Kleur:

CAMOUFLAGE

PRODUCTVOORDELEN

Handelingsnelheid

Dit scherm is in een paar seconden opgezet en weer afgebroken.

Instelbaar

3 poten (waarvan 2 verstelbaar) om het reliëf in het terrein te compenseren.

Lichtheid

Licht en goed hanteerbaar frame in aluminium. Amper 2,10 kg.

Veelzijdigheid

2-in-1 draagtas waar ook je jachtmunitie in kan.

Stabiliteit

3 haringen voor meer stabiliteit bij harde wind.

Camouflage

Realistische camouflage met 3D-uitsnijdingen zodat de wind erdoor kan.

AFBEELDINGEN

Opvouwbaar camouflagescherm
Opvouwbaar camouflagescherm
Opvouwbaar camouflagescherm
Opvouwbaar camouflagescherm
Opvouwbaar camouflagescherm
Opvouwbaar camouflagescherm

TECHNISCHE INFORMATIE

Om je snel te installeren bij een jacht op kleine trekvogels (lijsters, duiven, ...), is deze 'schuilhut' ideaal

Beeld je in: je wil gaan jagen op lijsters of duiven en dus is het uiterst belangrijk dat je goed gecamoufleerd bent zodat je onzichtbaar bent voor die trekvogels. Maar je wil liever geen tijd verliezen door zelf een schuilhut te bouwen. De oplossing? Neem dit camouflagescherm mee, dat je neerzet waar je maar wil (aan de rand van een bos, een veld enz.). In een oogwenk ben je geïnstalleerd, klaar om de eerste lijsters of houtduiven te schieten.

Een licht en gemakkelijk te dragen accessoire om de jacht comfortabeler te maken

Vaak moet je een eindje lopen en je camouflagetent meedragen tot aan de plek waar je gaat jagen. Met dit compacte, opvouwbare en lichte model (de structuur en materialen zijn in aluminium), is dat geen lijdensweg meer: je draagt het scherm zonder inspanning en gemakkelijk over de schouder dankzij de stevige riem. Bovendien heeft de tas 3 gespen - bovenaan, in het midden en onderaan - waar je gemakkelijk een stoeltje aan kan vastmaken. Kortom, dit is een 2-in-1 schuiltent. Slim!

Een hanteerbare schuiltent die je in een oogwenk opzet en ook weer afbreekt

Dit camouflagescherm is niet alleen licht (amper 2,10 kg), maar ook heel snel en makkelijk op te zetten. Zijn gebruiksgemak (opzetten/afbreken) is een van zijn grootste troeven. Haal het scherm uit de tas, doe de 2 stokken uit elkaar zodat het scherm een driehoek vormt. Verbind dan de twee aluminium stokken met elkaar door het rechte stuk in de oranje schuifgreep te steken. Trek vervolgens de twee buizen links en rechts zo ver mogelijk uit (je hoort een klik).

Je verplaatsen met het opgezette camouflagescherm? Kinderspel!

Verstel vervolgens de 2 achterste stokken om aan te passen aan het reliëf van het terrein en de gewenste hoogte. Bij harde wind zorgen de 3 meegeleverde haringen ervoor dat je camouflagescherm steviger staat. In minder dan een halve minuut heb je het scherm opgezet. Ga in omgekeerde volgorde te werk om op te vouwen. Merk op dat de oranje greep, die makkelijk vast te pakken is, dient om je met camouflagescherm te verplaatsen om snel in de vluchtlijn van de vogels te gaan zitten.

Een camouflage die de jager perfect verbergt voor trekvogels

Deze functionele schuiltent is de meest technische uit ons assortiment. Vooral nuttig om overvliegende vogels te bejagen, met een realistisch camouflagemotief met 3D-effect dat takken, bomen en bladeren in verschillende kleuren voorstelt. Zo ga je helemaal op in de biotoop en de begroeiing. Bovendien is het doek voorzien van tal van lasergesneden openingen zodat de wind erdoor kan: op die manier wordt de natuurlijke beweging van bladeren nagebootst.

Pluspuntje van dit camouflagescherm

Als je bijvoorbeeld lijsters op een vluchtlijn bejaagt, schiet je vaak heel wat patronen af. Daarom hebben onze ingenieurs en designers ervoor gezorgd dat je in de draagtas ook nieuwe patronen kan meenemen en de lege hulzen opbergen. Zoals je kan zien in het filmpje wordt de tas op de structuur vastgezet met clips: de twee compartimenten, die heel wat gewicht kunnen dragen, zijn zelfs geschikt voor volledige dozen munitie.

Aanvullende technische informatie

Afmetingen van het opgevouwen scherm:
- hoogte: 113 cm
Afmetingen opengevouwen scherm:
- hoogte: 172 cm
- breedte op de grond: 120 cm
- breedte bovenaan: 160 cm
Geleverd met een papieren handleiding, bovendien staat op de draagtas de montagehandleiding nog eens afgedrukt. Je hebt dus geen excuus meer om niet te kiezen voor dit camouflagescherm.

Garantie

2 jaar

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten