Padel overgrip comfort oranje x3

€400
€134/units
967943

Voor padelspelers van elk niveau die een comfortabele en slipvaste overgrip willen.

Deze overgrip is gemakkelijk over de grip te plaatsen en zorgt voor comfort en extra grip.

Vraag & Antwoord
Kleur: Fluorood
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0

PRODUCTVOORDELEN

Draagcomfort

Draagcomfort

Van 100% polyurethaan dus erg comfortabel.

Grip

Grip

Het materiaal en de textuur garanderen een uitstekende slipvastheid.

Absorptie

Absorptie

0,6 mm dik, absorbeert doeltreffend de transpiratie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waar komt padel vandaan?

Padel ontstond in Mexico op het einde van de jaren 60. Al snel waaide de sport over naar Spanje en Argentinië en later naar alle Spaans sprekende landen van Zuid-Amerika. In Spanje staat padel momenteel op de tweede plaats in het rijtje van meest beoefende sporten, na voetbal maar voor tennis! Wereldwijd spelen meer dan 8 miljoen mensen padel.

Wat zijn de spelregels bij padel?

Padel wordt met 2 tegen 2 gespeeld (dubbelspel). Voor de opslag zijn 2 pogingen toegestaan en de bal moet steeds onderhands en diagonaal worden gegeven. De bal mag één keer stuiteren. De bal moet stuiteren voordat hij eender welk deel van de court raakt. Een bal mag na het stuiteren een muur raken (alleen een muur en niet de afrastering). De bal mag buiten het speelveld terechtkomen na het stuiteren en mag buiten het speelveld worden teruggeslagen. De puntentelling gebeurt zoals bij tennis.

Hoe begin je aan padel?

Voor wie pas start met de sport zijn de ballen die specifiek ontworpen zijn voor beginners sterk aan te raden. Ze zijn dikker en trager, waardoor je gemakkelijker goed leert spelen. Aangepaste schoenen voorkomen dat je uitglijdt op het padelterrein, dat meestal bestaat uit ingezand kunstgras.
Lessen nemen zorgt ervoor dat je tijd wint om het spel aan te leren, en dat je geen gewoontes overneemt van bijvoorbeeld tennis of squash.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyurethaan

TESTS

Ons studiecentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en ontwerp. Het onderzoekt de noden van onze gebruikers, om ze dan door te geven aan ons ontwerpcentrum in Frankrijk. De prototypes worden daarna uitgetest op padelvelden, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun duurzaamheid wordt getest, in het laboratorium van ons ontwerpcentrum. Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

Vraag & Antwoord