Padelballen PB 500 3 stuks

€350

Wie af en toe padel speelt en een drukloze bal wil die duurzaam zijn opstuit behoudt.

Drukloze ballen, ideaal voor gevorderde padelspelers die af en toe spelen en op zoek zijn naar een snelle bal die zijn opstuit niet verliest zoals een drukbal.

Vraag & Antwoord
VERLAAGDE PRIJS
Media 0
Media 1
Media 2

PRODUCTVOORDELEN

Duurzame spanning

Drukloze bal, behoudt langdurig dezelfde opstuit.

Schuurbestendig

Zeer slijtvast dankzij het hoge aandeel synthetisch vilt (85%).

Snelheid

Kern uit hard rubber zodat je de bal extra snelheid kunt meegeven.

Richtingcontrole

15% natuurlijke vezels voor een goede controle over de balvlucht.

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is padel?

Padel ontstond in Mexico op het einde van de jaren 60. Al snel waaide de sport over naar Spanje en Argentinië en later naar alle Spaans sprekende landen van Zuid-Amerika. In Spanje staat padel momenteel op de tweede plaats in het rijtje van meest beoefende sporten, na voetbal maar voor tennis! Wereldwijd spelen meer dan 8 miljoen mensen padel.

Hoe speel je padel?

Padel wordt met 2 tegen 2 gespeeld (dubbelspel). Voor de opslag zijn 2 pogingen toegestaan en de bal moet steeds onderhands en diagonaal worden gegeven. De bal mag één keer stuiteren. De bal moet stuiteren voordat hij eender welk deel van de court raakt. Een bal mag na het stuiteren een muur raken (alleen een muur en niet de rastering). De bal mag buiten het speelveld terechtkomen na het stuiteren en mag buiten het speelveld worden teruggeslagen. De puntentelling gebeurt zoals bij tennis.

Onze productontwikkelaars geven je alvast een paar tips:

Voor wie pas start met de sport zijn de ballen die specifiek ontworpen zijn voor beginners sterk aan te raden. Ze zijn dikker en trager, waardoor je gemakkelijker goed leert spelen. Aangepaste schoenen voorkomen dat je uitglijdt op het padelterrein, dat meestal bestaat uit ingezand kunstgras.
Lessen nemen zorgt ervoor dat je het spel sneller aanleert, en dat je geen bewegingen overneemt van bijvoorbeeld tennis of squash.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Deze drukloze ballen worden geleverd in een doos, dus niet in een koker onder druk zoals bij de klassieke padelballen.

TESTS

Ons studiecentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en ontwerp. Het onderzoekt de behoeften van sporters en geeft de onderzoeksresultaten door aan ons productontwikkelingscentrum in Frankrijk. De prototypes worden uitgetest op padelvelden, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun duurzaamheid wordt getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum. Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten