PRODUCTVOORDELEN

Wendbaarheid

Wendbaarheid

Dankzij het profiel van 36 mm en het geringe gewicht kan je snel reageren.

Stevigheid

Stevigheid

Schokbestendig door het innovatieve ontwerp in thermokunststof.

TECHNISCHE INFORMATIE

Maak kennis met het racket PR 120

Het racket heeft een thermogevormde constructie die heel wat voordelen biedt:
- Allereerst is het stevig en zelfs onbreekbaar: je kan dus gerust voor iedere bal gaan zonder bang te moeten zijn dat je de muur of het racket van je tegenspeler raakt.
- Het is lichter en dus wendbaarder: het weegt amper 325 g.
- Tot slot wordt de PR 120 gemaakt bij onze leverancier in Armentières, Frankrijk: dat betekent minder transport en meer recycleerbare materialen.

Wil je er graag mee beginnen? Onze productontwikkelaars geven je alvast een paar tips:

Voor wie pas start met de sport zijn de ballen die specifiek ontworpen zijn voor beginners sterk aan te raden. Ze zijn zachter en trager, waardoor je gemakkelijker goed leert spelen. Voor kinderen is een lagere stuit gemakkelijker om te leren spelen. Aangepaste schoenen voorkomen dat je uitglijdt op het padelterrein, dat meestal bestaat uit ingezand kunstgras.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Frame van een racket 60% Acrylonitril butadieen styreen, 35% Polyethyleen, 5% Polycarbonaat Grip van een racket 100% 1.2-Benzisothiazole-3(2H)-One

TESTS

Ons studiecentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en engineering. Het doet onderzoek naar de behoeften van padelspelers en geeft de resultaten door aan ons productontwikkelingscentrum in Frankrijk. De prototypes worden uitgetest op padelterreinen, door de spelers voor wie ze werden ontwikkeld. Daarna wordt hun duurzaamheid getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum. Zo kunnen we onze producten goedkeuren en de kwaliteit ervan garanderen.

Vergelijkbare producten