Padelracket voor kinderen PR 190 blauw

€3000

8601310

Ontwikkeld voor kinderen van 9 tot 11 jaar die hun eerste stappen op de padelbaan willen zetten met een licht en wendbaar racket.

Met het gewicht van 325 gram en de dikte van 36 mm is dit racket licht genoeg voor wie snel vorderingen wil maken. Het Full EVA-concept zorgt voor meer comfort en een vermindering van de trillingen.

Kleur:

Inktblauw / Fluorood

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Omgaan met

Dankzij het profiel van 36 mm en het gewicht van 310 gram kan je snel reageren.

Controle

Zeer vergevingsgezind voor off-centre slagen dankzij het full EVA-concept.

Technische informatie

Wat is het Full EVA-concept?

Dit is een exclusieve innovatie van Kuikma, het padelmerk van Decathlon. Het racket bestaat uit één stuk EVA-schuim dat wordt bekleed met composietvezels op het oppervlak. Door het bredere oppervlak in EVA-schuim is de sweetspot groter en worden centreerfoutjes dus optimaal vergeven, voor een betere balcontrole.

Wat is padel?

Padel ontstond in Mexico op het einde van de jaren 60. Al snel waaide de sport over naar Spanje en Argentinië en later naar alle Spaans sprekende landen van Zuid-Amerika. In Spanje staat padel momenteel op de tweede plaats in het rijtje van meest beoefende sporten, na voetbal maar voor tennis! Wereldwijd spelen meer dan 8 miljoen mensen padel.

Hoe speel je padel?

Padel wordt met 2 tegen 2 gespeeld (dubbelspel). Voor de opslag zijn 2 pogingen toegestaan en de bal moet steeds onderhands en diagonaal worden gegeven. De bal mag één keer stuiteren. De bal moet stuiteren voordat hij eender welk deel van de court raakt. Een bal mag na het stuiteren een muur raken (alleen een muur en niet de rastering). De bal mag buiten het speelveld terechtkomen na het stuiteren en mag buiten het speelveld worden teruggeslagen. De puntentelling gebeurt zoals bij tennis.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Frame van een racket 40% Glasvezel, 30% EVA, 30% Carbon Grip van een racket 50% Polyurethaan, 50% polyamide 6.6

TESTS

Ons onderzoekscentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en engineering. Het onderzoekt de behoeften van onze gebruikers, om ze dan door te geven aan ons ontwikkelingscentrum in Frankrijk.
De prototypes worden uitgetest op padelbanen, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun levensduur wordt getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum.
Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

Afbeeldingen

Padelracket voor kinderen PR 190 blauw
Padelracket voor kinderen PR 190 blauw
Padelracket voor kinderen PR 190 blauw
Padelracket voor kinderen PR 190 blauw
Padelracket voor kinderen PR 190 blauw
Padelracket voor kinderen PR 190 blauw
Padelracket voor kinderen PR 190 blauw

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren