Pak voor judo en aikido 100 volwassenen wit

€2500

beginnende judoka's. Begin te trainen en behaal je eerste band!

Voor je eerste stappen in het judo kies je een licht en resistent judopak. Bovendien spreken heel wat beoefenaars vol lof over het elegant ontwerp. Verkocht zonder band.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Sneeuwwit

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Breukvastheid

Dit judopak is trekbestendig dankzij een gramgewicht van 350 g/m².

Bewegingsvrijheid

De losse snit ter hoogte van de schouders geeft je alle bewegingsvrijheid.

Gebruiksgemak

De makkelijk vast te nemen kraag helpt je bij het aanleren van judogrepen.

AFBEELDINGEN

Pak voor judo en aikido 100 volwassenen wit
Pak voor judo en aikido 100 volwassenen wit

TECHNISCHE INFORMATIE

Gramgewicht en samenstelling: een woordje uitleg

De dikte van een stof, en dus zijn gewicht, wordt uitgedrukt in gram per vierkante meter. Dit noemen we het gramgewicht. Om judo te beoefenen heb je een pak nodig met een resistente stof, waaraan getrokken mag worden maar die ook zonder probleem in de wasmachine kan! Daarom kozen we voor een samenstelling van 65% katoen en 35% polyester: deze stof is bestand tegen trekken en veelvuldig wassen.
De stof met een gramgewicht van 350 g/m² is heel geschikt voor beginners!

Een aangepaste kraag:

Judo is een vechtsport waarbij men de tegenstander vastgrijpt: je moet het judopak van je tegenstander vastgrijpen en hem op de grond werpen. Om het aanleren van de grepen te vergemakkelijken, hebben we de revers van de kraag verbreed. Zo kun je de kraag makkelijker vastgrijpen.
Om er netjes uit te blijven zien en je pak weer snel in orde te brengen, is de kraag vooraan gebogen. Resultaat: je jas volgt de natuurlijke vorm van je lichaam als hij gesloten is.

Over het ontwerp van het Judopak 100

We hebben dit judopak zo ontworpen dat het je niet beperkt in je bewegingen: je hebt alle bewegingsvrijheid dankzij de lengte van de mouwen, de breedte ter hoogte van de schouders en de aansluitende snit in je taille. En de broek? Die is versterkt aan de knieën met het oog op grondgevechten. De elastische tailleband vergemakkelijkt het aantrekken!

Enrique, productmanager bij Outshock, praat over de voordelen van het judo:

"Ik heb karate gedaan en wat me bij judo altijd opvalt is de combinatie van kracht en souplesse. Het is mooi om te zien hoe judoka's hun bewegingen met heel veel elegantie uitvoeren. Ik hou ook van het idee dat de dojo groter is dan de ruimte zelf: je leert ook buiten z'n muren veel zaken over jezelf. Het zijn die waarden die ik bij Outshock heb teruggevonden en die ik nu wil doorgeven met onze judopakken."

Hoe kies je de juiste maat voor je judopak?

De maat van je judopak hangt af van je eigen lengte!
De maten van judopakken zijn begrepen tussen 160 en 200 cm. We raden aan een pak te kiezen dat minstens 5 cm groter is dan je lichaamslengte. Als je bijvoorbeeld 174 cm groot bent, is een judopak van 180 cm geschikt.

Hoe zorg dragen voor je judopak?

We raden aan het pak na elk gebruik te luchten. Door het pak regelmatig te wassen blijft het mooi wit. Onze onderhoudstips Was het de eerste keren in koud water. Laat je judopak bij voorkeur aan de lucht drogen en stop het niet in de droger.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 150°C

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten