DOMYOS

Pilatesmat 180 cm x 60 cm x 15 mm mat Comfort M bordeaux

€3200

8645166

Dit matje, ontwikkeld door onze eigen teams, is 15 mm. Zo ben je zeker van een optimaal comfort: een extra motivatie tijdens je sessies!

Omdat een matje dat je van kop tot teen beschermt wel wat waard is, is dit matje lang. Heel lang: 180 cm. En dat is niet alles: dankzij de dikte van 15 mm is het ook heel comfortabel.

Kleur:

PAARS / LICHT ROZE

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Gebruikerscomfort

Comfortabel dankzij de dikke structuur (15 mm) en de afmetingen (180x60 cm)

Grip

Gedaan met wegschuivende matjes: dankzij het gewicht schuift dit matje niet.

Technische informatie

GEEN PANIEK ALS DE KLEUR VERANDERT ;)

Blootstelling van het matje aan uv-stralen kan de kleur veranderen en doen verbleken. Dit matje is immers gemaakt met oog voor het milieu en werd niet geverfd, waardoor de kleur niet vast is.
De definitieve kleur krijgt het na 2 weken blootstelling aan uv-stralen (opengerold).
(Greige kleur: 8645165)

WAAROM ONTWIKKELEN WE ONZE MATJES OP EEN MILIEUBEWUSTE MANIER?

Ken je de kleur 'greige' al? Het komt erop neer dat voor dit matje geen kleurstoffen werden gebruikt. Het geeloranje dat je ziet, is de kleur in onbewerkte, ruwe staat: straf, toch!?

HOE KIES JE DE LENGTE EN DIKTE VAN JE MATJE?

Omdat het niet erg motiverend is als je mat niet comfortabel is, raden we aan om goed de juiste dikte te kiezen. Voor lichte oefeningen op blote voeten of sokken heb je een mat van minstens 10 mm dik nodig, met een zachte structuur. Voor dynamische houdingen om je spieren te versterken is een dikte van 7 mm voldoende. Ook de lengte is belangrijk, voor pilates of spiertraining kies je bijvoorbeeld best een mat die minstens even lang is als jezelf.

PILATESMAT OF YOGAMAT? WAT KIES JE?

Bij pilates ligt de klemtoon op comfort, zeg maar op de dikte van je matje: het is dan essentieel dat je de grond niet raakt.
Bij yoga heb je dan weer een antislipmatje nodig dat goed hecht aan de vloer, zodat het niet wegschuift (en jij ook niet) wanneer je van houding verandert.

OEPS, IK WEET NIET WELKE OEFENINGEN IK KAN DOEN ... HEBBEN JULLIE IDEEËN?

Uiteraard hebben wij wel wat tips! Gewoon even deze url in je webbrowser kopiëren:
https://contents.mediadecathlon.com/s839592/k$6b3756111718eb4183a4ca75d9fcf52f/fiche%20pilatesmat%20a4.pdf

De poster die je achter deze link vindt, kan je gratis downloaden op je smartphone of afdrukken. Hij bevat een tiental oefeningen voor een volledige work-out van je lichaam, bedacht in samenwerking met opgeleide en vakbekwame sportcoaches.

ADVIES VAN DE CHEF

300 ml water, 1 eetlepel witte azijn, 5 druppels etherische lavendelolie: dat is ons geheime recept om de mat na elke sessie te desinfecteren en lekker te laten ruiken.
En voor wie niet graag in de keuken staat, hebben we zelf een spray met etherische oliën ontwikkeld voor yogamatten (referentie: 8491191) :) !

EN NOG WAT EXTRA INFORMATIE ...

Het matje kan in het begin een onaangename geur afgeven. Maak je geen zorgen, die geur is niet giftig en zal na verloop van tijd volledig verdwenen zijn.
Let er ook op dat je je matje na elke sessie weer oprolt of opvouwt.
Dit matje is trouwens bestemd voor gebruik met blote voeten of op sokken.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Schuimplastic 80% Foamed Nitril Butadiene Rubber, 20% Foamed PVC

VOORRAADADVIES

We raden aan om je matje op te bergen op een droge en schone plaats, beschermd tegen warmte (radiator, vloerverwarming, zonnig raam, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

TESTS

Om te garanderen dat deze mat echt alle goede eigenschappen heeft die we eraan toeschrijven, deden we uiteraard eerst strenge tests. Bij deze kunnen we overigens aanstippen dat onze mat gemaakt is van materialen die gegarandeerd geen schadelijke stoffen bevatten.

Goedgekeurd door

"Prima product, dat ik sinds m'n aankoop dagelijks gebruik. Dit matje heeft geen esthetische of technische mankementjes. Ik kan het zeker aanraden", aldus Jean-Samuel, een van onze gebruikers.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Vergelijkbare producten

Afbeeldingen

Pilatesmat 180 cm x 60 cm x 15 mm mat Comfort M bordeaux
Pilatesmat 180 cm x 60 cm x 15 mm mat Comfort M bordeaux
Pilatesmat 180 cm x 60 cm x 15 mm mat Comfort M bordeaux

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord