Soortgelijke producten
Poeder voor isotone sportdrank ISO+ aardbei/kers 4x 38 g
Poeder voor isotone sportdrank ISO+ aardbei/kers 4x 38 g
Poeder voor isotone sportdrank ISO+ aardbei/kers 4x 38 g
Poeder voor isotone sportdrank ISO+ aardbei/kers 4x 38 g

Poeder voor isotone sportdrank ISO+ aardbei/kers 4x 38 g

€400
€2632/KG

Ons team gepassionneerde atleten en atletes ontwikkelde dit ISO+-poeder voor langdurige energie. Je lost het op in je bidons, voor inspanningen langer dan 3 uur

Het ISO+ drankpoeder, een idee van onze atleten, is een must in je bidons met water. De doordachte samenstelling bevordert de hydratatie en vult je energieverlies deels aan.

Vraag & Antwoord
Flavor: Aardbei / Kers
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Bevordert de hydratatie

Door de slimme verhouding koolhydraten/elektrolyten hydrateert je lichaam snel.

Energiewaarde

Bevat 131 kcal per dosis (38 g)

Vermindering van vermoeidheid

De vitamines B3, B6 en C helpen doeltreffend tegen vermoeidheid

Mineralen en vitamines

Het vochtverlies door zweten wordt gecompenseerd door mineralen zoals natrium.

Antioxidant

Vitamine C en selenium helpen tegen oxidatieve stress (krampen)

Smaak

Gearomatiseerd water, niet mierzoet

Gebruiksgemak

Met het maatschepje in de verpakking is je bidons bereiden kinderspel.

Technische informatie

VOOR WIE?

Het ISO+ poeder is bestemd voor alle sporters en sportsters (triatleten, marathonlopers, trailers enz.) die inspanningen van meer dan 3 uur verrichten, zowel trainingen als wedstrijden. Eén dosis ISO+ van 38 g moet je oplossen in 500 ml water. We raden je aan om één bidon per uur inspanning te drinken, al is dat eerder een algemeen advies. Jij weet het beste hoe je transpireert en hoeveel drank je dus nodig hebt.

EEN PRODUCT VOOR DUURSPORT

Isotone sportdrank bevat dezelfde hoeveelheid koolhydraten, natrium en water als het bloed. Zo wordt de drank vlotter opgenomen door je lichaam en hydrateer je sneller. In de ISO+ sportdrank zitten ook:
- vitamine B3 en B6, die spiermoeheid helpen bestrijden,
- vitamine C en selenium om je lichaamscellen te beschermen tegen oxidatieve stress (krampen),
- mineralen om het vochtverlies door transpireren te compenseren.

WAT MEER OVER DE DOSERING

Als de dosering koolhydraten, natrium en water in je drank hoger is dan die in je bloed, dan is je drank niet meer isotoon, maar hypertoon en zal je lichaam minder goed gehydrateerd worden.
In het andere geval (te sterk verdund) is je drank hypotoon en ga je vooral water opnemen, ten koste van de opname van voedingsstoffen.

WAT MEER OVER DE NIEUWE FORMULE

In onze nieuwe formule is het aandeel suikers bij de koolhydraten minder dan 50%. We hebben ook een gram BCAA (vertakte aminozuren) per dosis van 38g ISO+ toegevoegd, in een verhouding van 2:1:1 L-leucine/L-valine/L-isoleucine.

ISO EN ISO+, WAT IS HET VERSCHIL?

• De sportdrank ISO is geschikt voor inspanningen tussen 1 en 3 uur. We raden je aan om dan een dosis van 38g, opgelost in 500 ml water te gebruiken.
• ISO+ is dan weer geschikt voor inspanningen vanaf 3 uur. In dat geval raden we je aan 60g koolhydraten per inspanningsuur in te nemen. Dat is per uur één dosis van 38g ISO+, opgelost in een bidon van 500 ml water, aangevuld met een gel of reep.

OP WEG NAAR DE SPORTVOEDING VAN DE TOEKOMST: VERANTWOORDELIJK, NATUURLIJK EN SMAAKVOL!

Aube, onze ingrediëntingenieur:
"Onze ingrediëntkeuze is niet door regels ingegeven. We baseren ons op studies die controversiële additieven vanuit ethisch, ecologisch en gezondheidsstandpunt met de vinger wijzen. Stukje bij beetje willen we zo ons proces ook vereenvoudigen. Idealiter willen we lokale producten ontwikkelen, die zo natuurlijk mogelijk zijn. De smaak zal wat minder 'chemisch' zijn, da's iets dat je dus snel gewoon kunt worden!". Probeer jij het ook?

Overige informatie

Samenstelling

Poederbereiding voor isotone dorstlesser met vertakte aminozuren en aroma. Rijk aan vitamine B1, B3, B6. Bron van vitamine C, magnesium, kalium, selenium. Aardbei-kerssmaak. Ingrediënten: Maltodextrine (46%), saccharose (29%), fructose (12%), zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat, BCAA (2,6%): L-leucine, L-valine, L-isoleucine, kaliumchloride, natriumchloride, magnesiumcitraat, concentraat van acerolasap, voedingskleurstof (concentraat van zoete aardappel, radijs, appel, kers), vitamines: thiamine-mononitraat (B1), niacinamide (B3), pyridoxine-chloorhydraat (B6), natuurlijk aroma, natriumseleniet. Kan eventueel sporen bevatten van: GLUTEN, SCHAALDIEREN, EIEREN, VIS, SOJA, MELK, SELDERIJ, SULFIETEN, NOTEN, WEEKDIEREN, LUPINE.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren. Bevat geen bewaarmiddelen: na verdunnen binnen de dag gebruiken.

TESTS

Het assortiment ISO+ isotone sportdrankpoeders is ontwikkeld door het eigen Aptonia-ontwikkelingslab, dat er 18 maanden aan werkte.
60 testers en teststers (waaronder misschien ook jij) kregen de kans om elke smaak te proberen tijdens hun inspanningen. Kortom, dat dit drankpoeder er is, komt omdat jullie er fan van zijn!

Goedgekeurd door

Het ISO+ drankpoeder van Aptonia is goedgekeurd door onze voedingsexpert en door een team van 60 testpersonen. En ook door jou, niet?

Afbeeldingen

Poeder voor isotone sportdrank ISO+ aardbei/kers 4x 38 g
Poeder voor isotone sportdrank ISO+ aardbei/kers 4x 38 g

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord