Soortgelijke producten
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart
Regenbroek voor golf heren RW500 zwart

Regenbroek voor golf heren RW500 zwart

€7000

Ons team ontwikkelde een waterdichte broek die je over je gewone broek kan aan aantrekken maar ook zo kunt dragen door de rekbare stof en verstelbare tailleband

Blijf droog tijdens het golfen! Deze regenbroek houdt je vier uur lang droog en biedt je al het comfort dat je nodig hebt op de golfbaan en in golfwedstrijden.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Waterdichtheid

Blijf vier uur lang droog dankzij de waterdichte stof en constructie.

Bewegingsvrijheid

Behoud je bewegingsvrijheid dankzij de rekbare stof in gelamineerd tricot.

Ademend vermogen

Blijf droog zonder het te warm te krijgen dankzij de ademende stof.

Gewicht

Lichte 3-laags stof zodat je de broek amper voelt.

Stil

De stof in gelamineerd tricot hoor je niet, zelfs niet als je beweegt.

Technische informatie

Sophie, onze productmanager, stelt je onze golfregenbroek voor:

"Regen heeft beslist een psychologische invloed op ieders golfspel. We wilden een broek ontwikkelen die ervoor zorgt dat je ook in de regen nog prima kan golfen. Ons hele team heeft meegewerkt aan de ontwikkeling ervan. De broek diende natuurlijk in de eerste plaats goed waterdicht te zijn, maar we hadden ook oog voor de eisen van het golfspel. Mijn eigen ervaringen als golfspeelster kwamen dus goed van pas om de juiste keuzes te maken. Het resultaat oogt sober, sportief en chic."

Ons productontwikkelingsteam vertelt je het verhaal van deze regenbroek:

"Voor de ontwikkeling van deze broek werkten we samen met de specialisten in regenkleding bij Decathlon, die hun knowhow met ons deelden." Sophie, productmanager.
Het resultaat is een waterdichte en -afstotende broek waarmee je tot vier uur lang in de regen kan spelen zonder dat je doorweekt raakt, dankzij de 3-laags stof en de waterdichte ritsen.
Ook het sobere design beschermt tegen de regen: "Hoe minder naden in een kledingstuk, hoe beter waterdicht het is." Ludivine, methode-ingenieur."

Léa, onze designer, stelt een broek voor die is ontworpen voor de regen ... en voor jouw comfort:

"Als je gaat golfen, wil je liever geen skibroek aantrekken! Golf is een sport waarbij je enorm veel bewegingsvrijheid nodig hebt. We hebben de stof zo gekozen dat de broek goed aansluit en toch comfortabel zit, zelfs wanneer je ze over je gewone broek draagt. Het getailleerde model biedt echte bewegingsvrijheid." Kies je gebruikelijke broeksmaat.
Voor nog meer comfort voorzagen we klittenband en een rits aan de enkels: zo kan je de broek uittrekken zonder je schoenen uit te doen."

Een broek getest in de regen:

"Om onze kleding te testen en bij te schaven heeft ons team zijn oor te luisteren gelegd bij golfspelers en -speelsters:
"We hebben de broek getest in de praktijk, tijdens een extreem koud en nat weekend in december, met een tiental ervaren golfspelers en -speelsters. En tijdens de fotoshoot waren de omstandigheden zo mogelijk nog slechter. Hierdoor konden we de regenbroek testen in de meest extreme omstandigheden", vertellen Sophie en Ludivine."

Hoe je regenkleding onderhouden?

Om ervoor te zorgen dat je regenkleding waterafstotend en waterdicht blijft, raden we aan om moddersporen weg te vegen met een vochtige doek of spons en de broek alleen in de machine te wassen als het werkelijk nodig is. Spoel overvloedig en laat drogen aan de waslijn.
Tot slot kan je de droge broek nog even kort in de droger stoppen, op een programma voor synthetische stoffen, dan maak je de stof opnieuw waterafstotend."

Waterdichtheid en ademend vermogen vanuit technisch oogpunt

De waterdichtheid van de stof wordt gemeten met de waterkolomtest, die ook de Schmerber-meetmethode wordt genoemd. Onze stof liet bij een waterkolom van 5000 mm nog steeds geen water door.

Het ademend vermogen wordt dan weer gemeten met de dampweerstandscoëfficiënt of RET. Die is lager dan 12 en dat betekent dat onze stof heel ademend is, geschikt bij matig inspanningen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Membraan 100% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord