Reinigingskoord voor de jacht kaliber 22 LR Bore Nado

€1700
8557346

Dit koord is ontwikkeld om je karabijn 22 LR te onderhouden en ook geschikt voor de karabijnen 222 en 223 Remington.

Met de loopreiniger 22LR maak je de loop van je geweer in een handomdraai schoon. Het koord bestaat uit textiel en borstels en verwijdert dus alle soorten resten.

PRODUCTVOORDELEN

Compactheid

Compactheid

Heel gemakkelijk mee te nemen in je geweerfoedraal of -koffer.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe gebruik je dit product?

Stop het koord (het metalen stukje) in de kamer van je wapen om het in de richting van de trekken van de loop te reinigen. Als het metalen stukje en het koord uit het wapen komen, trek je gelijkmatig aan het koord tot het volledig uit het wapen komt.

Schoonmaken waar je maar wilt

Het grootste voordeel van een reinigingskoord is dat het weinig plaats inneemt. Je kunt het dan ook altijd en overal eenvoudig meenemen. Zo kun je de loop van je geweer na een sessie kleiduifschieten of een jachtsessie schoonmaken.

Volledig reinigen in één handeling?

Het reinigingskoord heeft een glad gedeelte en borsteltjes om resten aan de binnenkant van je wapen te verwijderen.
Stop het koord (het metalen stukje) in de kamer van je wapen en laat het vallen door de zwaartekracht, tot het aan de loopmond uitkomt. Je draait het koord best rond een voorwerp waarmee je het door de as van je geweer kunt trekken, zonder je handen pijn te doen.

Wanneer gebruik je olie of een oplosmiddel?

Reinig je wapen eerst met het reinigingskoord. Na het reinigen en om je wapen te beschermen, doe je enkele druppeltjes op het koord en ga je opnieuw door je geweer. Je kunt je wapen nu een korte of lange tijd aan de kant leggen.

Garantie

2 jaar