Soortgelijke producten
Reserveset isolerende drinkslang voor waterzak MT500
Reserveset isolerende drinkslang voor waterzak MT500

Reserveset isolerende drinkslang voor waterzak MT500

€1000

Onze ontwikkelaars voor trekking hebben deze reserveset bedacht om het mondstuk en het drinkslangetje van je Decathlon-waterzak te isoleren en te beschermen.

Om het slangetje en het tuitje van je Decathlon-waterzak van 1, 2 of 3 liter te vervangen door een isolerende slang en een tuitje met beschermkap.

Vraag & Antwoord
Kleur: Carbongrijs / GRIJSBLAUW
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Isothermisch

Het isolerende omhulsel beperkt temperatuurschommeling (warmte/vorst)

Veelzijdig

Om slang en mondstuk van je Decathlon-waterzak te vervangen en te isoleren.

Compatibiliteit

Geschikt voor alle waterzakken van Forclaz, Rockrider en Kalenji.

Mondcomfort

Comfortabel mondstuk uit siliconen met hoek van 45° om gemakkelijk te drinken.

TECHNISCHE INFORMATIE

Thermische en isolerende eigenschappen

Het slangetje van deze set is geïsoleerd met een omhulsel in geëxpandeerd en gevulkaniseerd thermoplastic elastomeer (TPE-V), en over het mondstuk zit een kapje in polypropyleen. Op die manier warmt de drank in het slangetje minder snel op in de zomer, of kan hij niet bevriezen in de winter.
Het isolerende omhulsel heeft geen effect op de watertemperatuur in de waterzak zelf.

Thermische eigenschappen (vervolg)

Dit isolerende product is getest op basis van volgend protocol: de isolerende slang en een klassieke slang worden gevuld met water op omgevingstemperatuur en vervolgens in een klimaatkamer geplaatst, bij -15 °C. Dan wordt de tijd gemeten die nodig is tot het water in de slang daalt naar 0 °C, om vervolgens te bevriezen. Daaruit is gebleken dat het in het drinkslangetje met isolerend omhulsel 27% langer duurt voor het water 0 °C bereikt, in vergelijking met een gewone slang.

Gebruiksadvies

Gebruik water op een temperatuur tussen -20°C en +40°C.
Niet voor: alcohol, vethoudende vloeistoffen (zuivelproducten, olie...). Bij temperaturen onder 0 °C na gebruik even in het drinkslangetje blazen om al het water eruit te blazen en zo te vermijden dat het slangetje of mondstuk bevriest.

Praktisch

Mondstuk met open/dicht-stand (aan het grijze deel van het mondstuk draaien) om lekken te vermijden tijdens een tocht. Om te drinken zet je het mondstuk in de "ON" stand en zuig je door het tuitje te vervormen met je mond.
Het kapje beschermt het mondstuk tegen vuil of bij contact met de grond.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met schoon water voor het eerste gebruik.

Onderhoudsadvies

Maak de waterzak en de slang schoon na elk gebruik, met een normaal afwasmiddel. Dat kan je doen met de borstel- en hangerset van B'TWIN (code: 631585), zeker als je een gesuikerde drank hebt gebruikt. Laat je drank niet langer dan 24 u in de zak zitten. Niet in de vaatwasmachine of de magnetron plaatsen.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de geldende normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de geldende Franse wetgeving.

Gewicht en afmetingen

Afmetingen slang: Ø 1,2 cm x 100 cm
Gewicht: 85 gram

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.085 kg
Gewicht van het product

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Aansluitklep 46% Polypropyleen, 43% Thermoplastisch polyurethaan, 11% Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer-rubber Flessenhals/Fopspeen 50% Polypropyleen, 50% Silicone pet 60% Gerecycleerd polypropeen, 40% Thermoplastic Polyurethane Polyether Based (TPU-ET) Aan/Uit-systeem 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Wassen en laten drogen voor het opbergen. Bij voorkeur op een droge en schone plaats. Je kunt je waterzak ook in de diepvries bewaren om schimmelvorming te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen alcohol, vetten, magnetron, vaatwasser, water > 40°

ONDERHOUDSADVIES

Wassen voor eerste gebruik. Spoel na gebruik met helder water. Na gebruik laten drogen.

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord