ROLLENTRAINER NEO 2T SMART T2875

€130000

De topper onder de indoor fietstrainers werd nog verder verbeterd. Dit is de stilste, meest realistische en meest accurate rollentrainer.

Naast levendige features als Road feel, dynamische inertie en afdalingssimulatie, biedt de nieuwe direct drive ook 'trapanalyse'.

Vraag & Antwoord

PRODUCTVOORDELEN

Stil

Volstrekt geruisloos

Connectiviteit

Bluetooth, ANT+, compatibel met Zwift.

Vermogen

Geïntegreerde vermogenssensor.

AFBEELDINGEN

ROLLENTRAINER NEO 2T SMART T2875
ROLLENTRAINER NEO 2T SMART T2875
ROLLENTRAINER NEO 2T SMART T2875

TECHNISCHE INFORMATIE

Volledige stilte

De NEO 2T Smart zet een nieuwe norm voor indoor fietstrainers; de opvolger van de NEO 2 met geïntegreerd elektronisch systeem biedt een nog stillere fietservaring.

Een soepel trapgevoel

Dankzij een volledig opnieuw ontwikkeld elektronisch systeem biedt de NEO 2T Smart een meer reactieve besturing van de motor. Dit resulteert in een soepeler trapgevoel dan bij zijn voorganger. Net als de NEO beschikt hij over dynamische inertie en compenseert hij gewicht, snelheid en hellingshoek. Dit zorgt voor een heel realistisch en soepel trapgevoel.

Trapanalyse

Dankzij een vermogenssensor links en rechts kan deze rollentrainer de exacte positie van je beide benen meten. Dat maakt een gedetailleerde en nauwkeurige analyse van de trapbeweging mogelijk, en daardoor een verbetering van de krachtverdeling en de fietsprestaties.

Nauwkeurig en betrouwbaar

De Tacx NEO 2T SMART meet je vermogen met ongelooflijke nauwkeurigheid, zodat je gegevens exact en betrouwbaar zijn. Deze Smart Trainer is de enige die geen kalibratie nodig heeft. Hij meet heel nauwkeurig je vermogen met een afwijking van minder dan 1%.

Krachtig

Ongeëvenaarde kracht. De Neo 2T Smart is bestand tegen sprints tot 2200 watt en kan een hellingspercentage tot maar liefst 25% simuleren. Dat maakt hem de ideale partner voor de meest intensieve trainingen.

Extra assen

De NEO 2T Smart wordt geleverd met extra as-adapters voor een grotere ascompatibiliteit. Deze direct drive is compatibel met assen van 142x12 mm en 148x12 mm zonder enige aanpassing.

Road Feel

Ervaar echte trillingen tijdens het rijden op kasseien, grind en andere wegoppervlakken. Deze meeslepende functie is uniek voor de NEO en kan worden gebruikt met Tacx- en Zwift-video's.

Afdalingssimulatie

Na de top van een klim of een berg heb je altijd dat opwindende gevoel van versnellen bij het afdalen. Deze rollentrainer is in staat om dat gevoel te simuleren. Net als in de realiteit versnelt de Neo Smart 2T in afdalingen.

Stabiel en toch flexibel

Het ontwerp van de Neo Smart 2T laat toe om enkele graden naar links en rechts te bewegen tijdens het fietsen. Het frame volgt de natuurlijke beweging van je lichaam en geeft zo een zekere bewegingsvrijheid en een realistischer fietsgevoel.

Geen stopcontact nodig

De Neo 2T Smart heeft geen externe voedingsbron nodig omdat hij zijn eigen energie opwekt uit jouw trapbeweging. Je kan deze direct drive-rollentrainer overal gebruiken waar je wilt. Bij aansluiting op een externe voedingsbron wordt de dalingssimulatie geactiveerd.

Tacx Cycling-software

Verken de wereld met video's van hoge kwaliteit en gps-trainingssessies terwijl je je vrienden uitdaagt. Volg de gestructureerde trainingsplannen en trainingssessies. Analyseer je gegevens, exporteer je sessies naar Strava en geniet van vele andere functies.
1 maand gratis abonnement

Compatibel met Zwift

Compatibel met Zwift

Technische kenmerken (1)

Type trainer: Interactieve Smart direct drive met motorrem
Magneten: 32 neodymium-magneten
Transmissie: geen
Elektrische specificaties: 110-240 Volt , netspanning optioneel
Powerindicator: meerkleurige led, spot op de vloer
Connectie-indicator (ANT/bluetooth): 2 leds
Upgrade-mogelijkheid firmware: ja
Geschikte cassettes: Shimano & SRAM: 8 t/m 11 speed. Cassettebody Campagnolo apart verkrijgbaar.

Technische kenmerken (2)

Geschikte cassettes: Shimano & SRAM: 8 t/m 11 speed. Cassettebody Campagnolo apart verkrijgbaar. Niet geschikt voor gespecialiseerd SCS-systeem.
Geschikte assen: Breedte van de achtervork: racefiets 130 mm, MTB 135 mm, 142 mm en 148 mm. Adapters voor breedtes 135x10 mm beschikbaar.
Compatibiliteit van fietsen Past mijn fiets?
Geleverd met: direct drive-blokkeringsas 142x12 mm en 148x12 mm, 1 maand abonnement op Tacx-software, snelspanner voor racefietsen en MTB's (5 mm).

Technische kenmerken (3)

Max. vermogen (40 km/u) 2200 watt
Max. hellingshoek: 25%
Afdalingssimulatie: ja
Max. koppel: 85 Nm
Max. remkracht: 250 N
Vliegwiel: virtueel
Massatraagheid: variabel tot 125 kg (275.6 lb)
Kalibratie: kalibreren hoeft niet
Vloeroppervlakte: (LxB) 575 × 750 mm (22.6 × 29.5 inch)
Hoogte: 550 mm (21.7 inch)
Afmetingen opgeklapt: 620 × 260 × 440 mm (24.4 × 10.2 × 17.3 inch)
Gewicht: 21,5 kg (47.3 lb)
Artikelnummer: T2875

Technische kenmerken (4)

Draadloze communicatie: ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Besturingsmiddelen: smartphone, tablet, ANT+FE-C-fietscomputers, stand alone, koppeling met computer via ANT+-antenne
Output: trapfrequentie, vermogen, snelheid
Uitlezing: smartphone, tablet, fietscomputer, sporthorloge, computer met ANT+-antenne
Nauwkeurigheid: <1%

Garantie

2 jaar

Vergelijkbare producten