ECODESIGN
Soortgelijke producten
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart

Rugzak 24 liter Essential zwart

€1500

De sportrugzak Essential 24 liter is speciaal gemaakt om al je sport- en alledaagse spullen in te vervoeren.

Ben je op zoek naar een handige rugzak? De ESSENTIAL 24 liter, die slim is ingedeeld, volgt je overal en is een prima keuze om de nodige spullen voor je trainingen of andere activiteiten te vervoeren.

Vraag & Antwoord
Kleur: Carbongrijs / ZWART
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Gratis afhalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Afmetingen = 46 x 32 x 14 cm | Volume van 24 liter | Handbagageformaat.

Verdeling van opbergvakken

6 vakken = voorvak, hoofdvak, schoenenvak, flessenhouder.

Levensduur

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Verstelbare schouderriemen en gewatteerde rug.

Ecodesign

We verven slechts één draad op twee, zo is de milieu-impact 31% lager.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Binnenin vind je ook een divider voor je laptop. En dit model heeft enkele vakken opzij, zodat je je flesje water altijd binnen handbereik hebt.

Draagcomfort?

Omdat je graag een comfortabele rugzak hebt als je je te voet of met de fiets verplaatst, hebben we gekozen voor gebogen schouderriemen. Die vormen zich beter naar zowel de mannelijke als de vrouwelijke lichaamsbouw.

Eco-concept - DUOTONE kleuring

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, maar het water uit het verfbad wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om die impact op het milieu te beperken, gebruiken we slechts voor de helft geverfd garen, waarmee we ons waterverbruik en onze watervervuiling verminderen. De binnen- en de buitenkant van deze rugzak zijn gemaakt uit BI-TON-stof (combinatie van een gekleurde en een niet-gekleurde draad), waarmee we onze CO2-impact met 31% verminderen.

Indeling van de rugzak Essential 24 l

In deze rugzak kan je je sportuitrusting en dagelijkse spullen van elkaar gescheiden houden. Hij heeft 6 handige vakken, waarvan een hoofdvak voor kleding, een schoenvak, twee zakjes voor drinkflessen, een vak voor documenten of een laptop, en een vak voor persoonlijke spullen zoals je smartphone.

Handbagage.

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Waarom deze ESSENTIAL-reeks?

Of je nu individueel voetbalt of in een club, iedereen wil graag een tas waarin hij al zijn sportspullen gemakkelijk kwijt kan bij een verplaatsing of activiteit. Daarom bedachten we onze ESSENTIAL-reeks, een gamma sporttassen voor uiteenlopend gebruik. Ze bieden heel wat opbergmogelijkheid om je schone en vuile spullen te scheiden. In de functies en lijnen van deze producten zijn we vooral voor 'less is more' gegaan, en het praktische nut en de stevigheid van deze tassen staat buiten kijf.

Afmetingen en gewicht.

Afmetingen: 46 x 32 x 14 cm.
Gewicht: 345 gram.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 95% Polyester, 5% Polyurethaan Voering 95% Polyester, 5% Polyurethaan Schuimplastic 100% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plaats.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig op het terrein om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIECEL?
De Kipsta-certificatiecel is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en gerenommeerd voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart
Rugzak 24 liter Essential zwart

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord