KIPSTA

Rugzak Essential 24 liter blauw

€1800

8669323

De sportrugzak Essential 24 liter is speciaal gemaakt om al je sport- en alledaagse spullen in te vervoeren.

Ben je op zoek naar een handige rugzak? De ESSENTIAL 24 liter, die slim is ingedeeld, volgt je overal en is een prima keuze om de nodige spullen voor je trainingen of andere activiteiten te vervoeren.

Kleur:

Bleek denimblauw / Storm blauw

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Volume

Afmetingen = 46 x 32 x 14 cm | Volume van 24 liter | Handbagageformaat.

Meerdere vakken

6 vakken | hoofdvak - schoenenvak - laptopvak - houder voor drinkfles - zak voor accessoires

Levensduur

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Verstelbare schouderriemen en gewatteerde rug.

Ecodesign

Ontwerp dat de milieu-impact verlaagt

Technische informatie

Ontwikkeling van de rugzak ESSENTIAL 24 L

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Binnenin vind je ook een divider voor je laptop. En dit model heeft enkele vakken opzij, zodat je je flesje water altijd binnen handbereik hebt.

Draagcomfort?

Omdat je graag een comfortabele rugzak hebt als je je te voet of met de fiets verplaatst, hebben we gekozen voor gebogen schouderriemen. Die vormen zich beter naar zowel de mannelijke als de vrouwelijke lichaamsbouw.

Ecodesign - De milieu-impact van dit product werd met 22% verlaagd dankzij ecodesign maatregelen.

Onze productontwikkelaars doen hun uiterste best om de milieu-impact van onze producten zo laag mogelijk te houden. Die verlaging wordt beoordeeld op basis van de volgende milieu-impactindicatoren: klimaatverandering, luchtverontreiniging, waterverontreiniging en uitputting van grondstoffen.

Indeling van de rugzak Essential 24 l

In deze rugzak kan je je sportuitrusting en dagelijkse spullen van elkaar gescheiden houden. Hij heeft 6 handige vakken, waaronder een hoofdvak voor kleding, een schoenenvak (voor schoenen tot maat 42), twee zakken voor een drinkfles, een vak voor documenten of een laptop, en een vak voor persoonlijke spullen zoals je smartphone.

Handbagage

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Waarom een ESSENTIAL-reeks van sporttassen?

Of je nu gewoon voor je plezier speelt, alleen of in een club, we moeten allemaal onze sportuitrusting kunnen meenemen. Daarom hebben we de ESSENTIAL-tassen ontworpen voor elke draagwijze, met een onmisbare indeling in vakken zodat je je schone en vuile spullen van elkaar kunt scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot het essentiële teruggebracht, zonder ergens in te leveren op bruikbaarheid of duurzaamheid.

Afmetingen en gewicht.

Afmetingen: 46 x 32 x 14 cm.
Gewicht: 345 gram.

Een DUURZAAM ontwerp

DECATHLON ontwikkelt DUURZAME producten. We hebben deze rugzak en alle onderdelen en materialen ervan onderworpen aan uitvoerige tests zodat we kunnen garanderen dat hij lang meegaat. Op basis van onze studie kunnen we onze rugzakken indelen volgens stevigheid.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Schuimplastic 100% Hogedichtheidpolyetheen Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plaats.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig op het terrein om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIECEL?
De Kipsta-certificatiecel is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en gerenommeerd voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord