ECODESIGN
Soortgelijke producten
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw

Rugzak 25 liter Academic blauw

€2500 −20%
€2000
*Van ‪23/9/2022‬ tot ‪31/10/2022‬

De rugzak Academic 25 liter is gemaakt om al je trainings- en alledaagse spullen in te vervoeren. Het tijdloze ontwerp maakt 'm perfect voor dagelijks gebruik.

Op zoek naar een handige rugzak die mooi jouw stijl volgt? De rugzak ACADEMIC 25 liter heeft slimme vakken en zakken, waarvan een die je kan losmaken en omdraaien voor een andere kleur!

Vraag & Antwoord
Kleur: Walvisblauw / Navyblauw
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Volume

Afmetingen = 46 x 32 x 20 cm | Volume van 25 liter | Handbagageformaat.

Veelzijdig

Uitneembaar, tweezijdig vak. Verander van stijl!

Verdeling van opbergvakken

7 vakken = laptopvak, hoofdvak, schoenenvak, flessenhouder.

Levensduur

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Verstelbare schouderriemen en gewatteerde rug. Borstriempje.

Ecodesign

We verven slechts één draad op twee, zo is de milieu-impact 11% lager.

Technische informatie

Sober of eerder trendy? Waarom dat uitneembare, tweezijdige vak?

Deze rugzak is strak en tijdloos, door het klassieke model. We hebben er ook een uitneembaar, omkeerbaar vak in verwerkt om van stijl te veranderen: sober, of toch wat meer trendy? Jij kies! Het komt er eigenlijk op neer dat we willen vermijden dat je je rugzak beu wordt, want vaak heeft dat met de look en stijl te maken.

Draagcomfort?

Omdat je graag een comfortabele rugzak hebt als je je te voet of met de fiets verplaatst, hebben we gekozen voor gebogen schouderriemen. Die vormen zich beter naar zowel de mannelijke als de vrouwelijke lichaamsbouw. We hebben ook een borstriempje voorzien, om te verzekeren dat de rugzak stabiel hangt. Bijzonder handig, vooral op de fiets.

Waarom het Academic-tassengamma?

Omdat je niet altijd in sportoutfit naar de kleedkamer gaat, hebben we onze Academic-reeks bedacht om in te spelen op de noden van zorgzame spelers, die op zoek zijn naar een waardevolle kompaan om hun spullen in te vervoeren. We willen ook een antwoord bieden op bekommernissen zoals het gebruik in natte of vuile kleedkamers. Zo voorzien we onze tassen van een bodem die het water niet al te snel absorbeert en bovendien gemakkelijk is te reinigen.

Ontwikkeling

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ACADEMIC te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Binnenin vind je ook een divider voor je laptop. En dit model heeft enkele vakken opzij, zodat je je flesje water altijd binnen handbereik hebt.

Indeling van de rugzak ACADEMIC 25 l

In deze rugzak kan je je sportuitrusting en dagelijkse spullen van elkaar gescheiden houden. Hij heeft 7 handige vakken, waarvan een hoofdvak voor kleding, een schoenvak, twee zakjes voor drinkflessen, een vak voor documenten of een laptop, en een vak voor persoonlijke spullen zoals je smartphone en een 'rommelvak' voor al je accessoires.

Handbagage.

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Afmetingen en gewicht.

Afmetingen: 46 x 32 x 20 cm.
Gewicht: 748 gram.

Eco-concept - DUOTONE kleuring

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, maar het water uit het verfbad wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om die impact op het milieu te beperken, gebruiken we slechts voor de helft geverfd garen, waarmee we ons waterverbruik en onze watervervuiling verminderen. De binnenkant van deze tas is gemaakt uit een tweekleurige BI-TON-stof (een gekleurde draad en een niet-gekleurde draad), waarmee we onze CO²-impact met 11% verminderen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Flessenhals/Fopspeen 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Buitenste laag 100% Polyurethaan Boom 100% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plaats.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig op het terrein om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIECEL?
De Kipsta-certificatiecel is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en gerenommeerd voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Afbeeldingen

Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw
Rugzak 25 liter Academic blauw

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord