Rugzak voor bergwandelen MH100 20 liter

€2000

Onze bevlogen ontwikkelaars hebben deze rugzak ontwikkeld aan de voet van de Mont Blanc. Hij is speciaal bedacht voor beginnende berghikers (3-4 u., < 10 km).

Geventileerde rug en comfortabel draagsysteem met heupriem. Klep van 3 liter, verschuifbaar smartphonezakje op de heupriem en een geheim zakje binnenin.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Dolfijngrijs

Maat:

maatwijzer
20 LITRES

PRODUCTVOORDELEN

Draaggemak

Duimsteunen. Buikriem.

Inhoud

Inhoud: 20 liter / afmetingen: H 56 cm; B 26 cm; D 18 cm.

Ventilatie

Heel luchtig rugvlak (Air Cooling-label) om transpiratie op de rug te reguleren.

Verdeling van opbergvakken

Zakken: 1 buiten 1 binnen 1 vak voor waterzak 2 netzakjes opzij 1 heupzakje

Schuurbestendig

10 jaar garantie.

Makkelijk te openen / sluiten

Het hoofdvak heeft een opening vooraan, om snel aan spullen onderin te kunnen.

Lichtgewicht

850 g.

AFBEELDINGEN

Rugzak voor bergwandelen MH100 20 liter
Rugzak voor bergwandelen MH100 20 liter
Rugzak voor bergwandelen MH100 20 liter

TECHNISCHE INFORMATIE

Laboratoriumtest

In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

10 jaar garantie dankzij een technisch partnership

Onze Research and Development-afdeling voor zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kan Quechua 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, vanaf de datum van aankoop vermeld op de kassabon.

Garantie van 10 jaar, de voorwaarden

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

Hoe wordt de inhoud gemeten?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens legen wij de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Hoe je rugzak op maat verstellen?

1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 -Trek de rugzak aan. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 - Trek de schouderriemen aan. 5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.

Hoe een rugzak inpakken?

Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Stop een regenjack en/of fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakjes stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.

Milieumaatregelen

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen producten van dezelfde soort (T-shirts, lange broeken, rugzakken enz.) die met de beste milieuprestaties meteen herkent. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

10 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

GEBRUIKSAANWIJZING

De rugzak is niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.

TESTS

Al onze modellen worden getest door representatieve gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. We zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties het technisch karakter en het design van onze Quechua-artikelen voortdurend kunnen verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten