Rugzak voor fast hiking FH900 17 liter grijs/zwart

€3500

Ons team heeft deze rugzak ontwikkeld aan de voet van de Mont Blanc, voor liefhebbers van fast hiking.

Lichte rugzak (720 g met waterzak), handig door de grote opening vooraan, sluit goed op het lichaam aan om je niet te hinderen in je bewegingen, zodat je opgewekt kunt vertrekken!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Leisteengrijs

PRODUCTVOORDELEN

Draaggemak

Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.

Inhoud

17 l, 2 zakken in heupgordel, 1 stokhouder, 1 netstof vak, 2 compressieriemen.

Hydratatie

Bevat een waterzak van 2 liter.

Ventilatie

Enkele rug zonder ventilatiesysteem.

Compactheid

Afmetingen rugzak Hoogte 51 cm Breedte (onderaan) 40 cm Breedte (bovenaan) 27 cm

AFBEELDINGEN

Rugzak voor fast hiking FH900 17 liter grijs/zwart
Rugzak voor fast hiking FH900 17 liter grijs/zwart
Rugzak voor fast hiking FH900 17 liter grijs/zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

Laboratoriumtest

In het lab testen we alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die versneld een wandelbeweging nabootst, gedurende duizenden cycli.

10 jaar garantie

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

Gebruikstests

Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Dankzij die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.

Milieumaatregelen

Decathlon en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale

Garantie

10 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Opbergen op een goed verluchte, droge en donkere plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor bergbeklimmen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten