PRODUCTVOORDELEN

Coaching

30 programma's: voorbereiding, pijnbestrijding, recup/massage, revalidatie.

Herlaadbaar

Batterij herlaadbaar in minder dan 4u30.

Gebruiksgemak

Gemakkelijk navigeren, de elektroden zijn heel eenvoudig aan te brengen.

Personalisatie

MI-technologie (Muscle Intelligence).

TECHNISCHE INFORMATIE

Vermogen

120 mA, 400 uS, 150 Hz. Technologie met draad.

MI-SCAN-technologie

Net voor je begint met je training scan je met de functie mi-SCAN en de mi-SENSOR de gekozen spiergroep zodat de parameters van de stimulator automatisch worden aangepast aan die lichaamszone, volgens je eigen gesteldheid. Het gaat hier om een echt gepersonaliseerde meting. Mi-SCAN past de elektrostimulatie aan je persoonlijke gesteldheid aan.

MI-RANGE technologie

Met de functie mi-RANGE geeft de mi-SENSOR de ideale zone aan voor de stimulatie-energie (minimum en maximum) die moet worden nageleefd voor alle programma's met lage frequentie zoals recuperatie of massage. Dankzij de functie mi-RANGE hoef je je niet langer af te vragen of je te veel of te weinig energie gebruikt: deze functie geeft het aan, voor een optimale behandeling of training.

MI-TENS technologie

Met de functie mi-TENS vergemakkelijkt de mi-SENSOR het regelen van de stimulatie-energie bij pijnbestrijdingsprogramma's. Het aanpassen gebeurt automatisch en onmiddellijk, wat het gebruik vereenvoudigt en zorgt voor een optimaal resultaat. De functie mi-TENS is bedoeld om de optimale energie te vinden en te gebruiken bij alle programma's van het type TENS (pijnbestrijding).

Garantie

2 jaar

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten