Scheenbeschermers voor voetbal voor volwassenen 540 TRAXIUM rood

€1800

8576004

Onze productontwikkelaars, zelf ervaren voetballers, ontwierpen de scheenbeschermers 540 TRAXIUM die flexibel zijn én goed blijven zitten tijdens je wedstrijden!

Op zoek naar een lichte en soepele scheenbeschermer? We hebben de flexibele scheenbeschermer 540 TRAXIUM gemaakt uit een voorgevormd schuim en voorzien van een verstevigde sleeve.

Kleur:

Baksteenrood / Fluorood

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Bescherming tegen schokken

Beschermt het scheenbeen tegen schokken conform de norm EN 13061-2009.

Lichtgewicht

75 gram in maat L

Eenvoudig onderhoud

Enkel de sleeves zijn machinewasbaar, op 30°C, inclusief het klittenband.

Technische informatie

Stabiel op het been

Verstevigde rekbare sleeve met verstelbare sluitstrap. Je kunt de sluitstrap net boven de enkel verstellen met klittenband.

Hoe ontwikkelen we onze producten?

Het idee voor deze scheenbeschermers kregen onze ontwikkelaars door voetballers te observeren op het veld, tijdens trainingen en wedstrijden. We wilden een oplossing bieden die aanpasbaar is, goed op het been blijft zitten, licht is en de transpiratie reguleert. Deze scheenbeschermers zijn in het laboratorium en op het voetbalveld getest. Ze voldoen aan de Europese norm 13061 voor schokdemping en stevigheid.

Stabiele beschermschaal

Om voor een goede bescherming rond de benen te zorgen is stabiliteit heel belangrijk. Daarom heeft ons ontwikkelingsteam gekozen voor een verstevigde rekbare sleeve met een verstelbare sluitstrap. Die sluitstrap zorgt er dus voor dat de beschermer nog beter blijft zitten.

Asymmetrisch en flexibel ontwerp

Er is een aparte scheenbeschermer voor het rechter- (R) en linkerbeen (L).
De beschermer is ook heel flexibel, om zich mooi naar je been te vormen.

Afvoer van de transpiratie

Transpireer je hevig tijdens een wedstrijd, waardoor je scheenbeschermers afzakken en minder beschermen? Geen zorgen, we ontwikkelden een geperst schuim met visgraatmotief om de transpiratie beter af te voeren.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Schaal 100% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Elastische strook 64% Polyethyleentereftalaat (PET), 36% Rubber Sokken 75% Polyamide, 25% Elastaan Schuimplastic 100% Foamed Polyethylen

VOORRAADADVIES

De schaal en het schuim kan je schoonvegen met een vochtig sponsje. Niet bij de verwarming laten drogen. Niet in de droger stoppen.
Laat de beschermers na gebruik niet in een dichte tas zitten.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor motorrijders.

Goedgekeurd door

Protocol MAL - 003 van CRITT.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord