Schoenen 160 I Move First blauw/geel

€700

Onze ontwikkelaars van artikelen voor kleutergym ontwierpen deze schoentjes, die ideaal zijn voor oefeningen die de psychomotoriek van kinderen bevorderen.

Aangepaste schoentjes voor grotere kleuters die zich lekker uitleven: ondersteuning van de hiel, soepele zool. Heel makkelijk en snel aan te trekken, je kind kan dit helemaal zelf!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Donkerblauw / LICHTGEEL

Maat:

maatwijzer
VERLAAGDE PRIJS
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7

PRODUCTVOORDELEN

Ademend vermogen

Het materiaal van de schoen is luchtdoorlatend voor meer comfort.

Flexibiliteit

Soepele buitenzool dankzij flexgroeven.

Gemakkelijk aan en uit

Grote opening, brede klittenbanden, markering linker-/rechtervoet.

Positiebehoud product

Hielversteviging zodat de voet achteraan goed vast zit.

Grip

Antislip en non-marking loopzool.

TECHNISCHE INFORMATIE

Schoenen speciaal voor de voeten van jonge kinderen:

Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van de kindervoeten tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind.

Hoe vind ik de juiste schoenen voor mijn kind?

Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): het kind leert stappen. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes I LEARN zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze schoentjes I MOVE zijn flexibel en ondersteunen de hiel

Kenmerken van de voeten van kinderen van 3 tot 6 jaar

Voor kinderen van 3 tot 6 jaar die rennen en springen moeten de schoenen eveneens de voeten beschermen en veel bewegingsvrijheid bieden; maar de schoenen I MOVE van Domyos zorgen er ook voor dat de hiel beter wordt ondersteund. Kinderen van die leeftijd groeien immers hard (ze worden groter en zwaarder) en zijn meer in beweging (de inspanningen worden intensiever en langer). Ze hebben dus nood aan meer ondersteuning en bescherming.

De juiste maat kiezen

Kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar. . Controleer dus regelmatig de schoenmaat, gebruik hiervoor de voetmeter die je kunt vinden in onze winkels of op onze website, onder de rubriek "welke maat kiezen?"

Speciale zool of niet?

Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren stappen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig (tenzij dit wordt aangeraden door een arts).

De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd

Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn

"Wat zijn de lichamelijke voordelen?
Ontwikkeling motorische en fysieke vaardigheden Het kind wint aan kracht en lenigheid
Bevorderlijk voor de groei
Bestrijding van overgewicht
Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn?
Helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen
Ontwikkeling van het groepsgevoel
Bevorderlijk voor goede schoolresultaten Helpt stress en angst verminderen

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

We raden aan om de Domyos schoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een droge en goed verluchte plaats.

TESTS

Alle Domyos-schoenen worden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slipvastheid en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. Alle schoenen van Domyos werden getest in de praktijk, door kinderen die aan kleutergym doen.

Goedgekeurd door

Onze teams van onderzoekers, die zich hebben gespecialiseerd in bewegingsanalyse

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten