Schokdempende hulzen kaliber 12

€700

Deze hulzen zijn ontwikkeld om de slagpin van je geweren van kaliber 12 te beschermen.

Twee schokdempende hulzen kosten enkele euro's, 2 slagpinnen kosten 10 keer meer. Onze schokdempende hulzen helpen je besparen door de prestatie van je slagpinnen te garanderen.

Vraag & Antwoord

Kleur:

LICHTGRIJS

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Beschermt de slagpinnen van je geweren tegen vroegtijdige slijtage.

Sterk

Zeer stevige huls uit aluminium en messing.

TECHNISCHE INFORMATIE

Stoten of niet stoten? De risico's

Als je slagpinnen voor lange tijd samengedrukt zitten, kunnen de veren beschadigd raken, dit moet je te allen tijde zien te vermijden. Leeg stoten is ook niet aan te raden, je slagpinnen zijn hier namelijk niet op voorzien. Maar wat doe je dan best? De schokdempende huls is in dergelijke gevallen de oplossing.

Waarom een schokdempende huls gebruiken?

Het valse slaghoedje is gemaakt uit messing zoals een echt slaghoedje om zo de kop van je slagpinnen niet te beschadigen.
Opdat je slagpinnen lang meegaan, wordt het slaghoedje op een systeem van veren geplaatst om de impact van de slagpinnen op te vangen en ze dus te beschermen.

Hoe gebruiken?

Plaats de schokdempende hulzen in je geweer, alsof je het gewoon laadt. Sluit je geweer en richt de loop van je geweer op een veilige zone (veiligheid boven alles) en stoot de twee slagpinnen. Deze zijn nu ontspannen en kunnen zonder risico voor een langere tijd bewaard worden.

Garantie

2 jaar

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten