Schuimstof vloertegel

€200

8487629

Een praktische vloertegel in schuimstof, verkocht per stuk om een speelplek op maat te maken voor je kleintje.

Richt je kleutergymruimte volledig naar eigen keuze in. Met 9 vloertegels kan je al een mooie koprol maken!

Kleur:

Laguneblauw

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Helpt de psychomotorische ontwikkeling

Creëer zelf een comfortabele speelplek door tegels te combineren naar wens

Demping

Schokdempend materiaal. Dichtheid: 45 kg/m³. Dikte: 10 mm.

Compactheid

Gemakkelijk op te bergen. Afmetingen: 33 x 33 cm.

Technische informatie

Het dynamisch evenwicht leren houden verloopt in fasen

Voor de leeftijd van 4 jaar moet het kind eerst leren om het lichaam in een bepaalde richting voort te bewegen. Langzamerhand verfijnt het kind de bewegingen en leert het de ene voet voor de andere te zetten.
Op 4-jarige leeftijd kan een kind over een balk lopen die minstens anderhalve keer zo breed is als de voetjes, door de ene voet plat neer te zetten voor de andere.
Op 6-jarige leeftijd kan een kind met een hiel-teen beweging over een balk lopen die minstens even breed is als de voetjes.

De psychomotorische ontwikkeling:

De psychomotorische ontwikkeling van kinderen wordt beïnvloed door de genetische, motorische en psychische aanleg.
Een product kan een invloed hebben op de psychomotorische ontwikkeling van het kind wanneer het om het motorisch gebied gaat.
Dat motorisch gebied omvat verschillende grote elementen: het lichaamsbesef, de dynamische coördinatie, de oog-handcoördinatie, de fijne motoriek en de oriëntatie in tijd en ruimte.

Lichaamsbeeld

Het lichaamsbeeld is hoe het kind zijn lichaam ziet, naarmate dit zich ontwikkelt kan het kind zijn bewegingen verfijnen, groeit zijn lichaamsbesef en meer algemeen zijn zelfvertrouwen. Het wordt allereerst ontwikkeld op basis van gevoel en bewegingen, voordat het kind lichaamsdelen kan aanwijzen en benoemen. Hoe meer het kind beweegt, hoe verfijnder zijn lichaamsbeeld wordt en hoe beter hij leert bewegen.

Oog-handcoördinatie

De oog-handcoördinatie omvat alle bewegingen waarbij je tegelijk de ogen en het lichaam of een deel van het lichaam gebruikt: voor de allerkleinsten is dat een lijn volgen, daarna met handen of voeten eerst grote en later steeds kleinere voorwerpen of doelen grijpen of aanraken, tot de fijne motoriek met onafhankelijke vingerbewegingen: met de vingers trommelen, kralen rijgen, schrijven.

Oriëntatie in tijd en ruimte

Oriëntatie in tijd en ruimte omvat alles wat verband houdt met het tijdsbesef van het kind (voor/na, activiteiten op een vast tijdstip, dag/nacht, seizoen enz.) en met het ruimtelijk gevoel (voor/achter, op/onder, rechts/links enz.)

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Schuimplastic 100% Lagedichtheidpolyetheen

TESTS

Vaak krijgen we vragen over de veiligheid van onze producten voor kinderen, in het bijzonder over de aanwezigheid van bepaalde giftige stoffen. Weet dat dit product voldoet aan alle wettelijke vereisten en aan de speelgoednormen die erop van toepassing zijn. Het wordt periodiek getest door een erkend laboratorium van buitenaf, zodat we er zeker van kunnen zijn dat het geen gezondheidsrisico's inhoudt voor onze jonge klanten (formamide, ftalaten ...).

Afbeeldingen

Schuimstof vloertegel
Schuimstof vloertegel
Schuimstof vloertegel
Schuimstof vloertegel
Schuimstof vloertegel
Schuimstof vloertegel
Schuimstof vloertegel

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren