Set fietsverlichting Connect Smart 1000XL / KTV

€10000

Voor fietsers die een krachtige, verbonden set met voor- en achterlicht willen (1000 lumen), die goed tegen erg slecht weer kan.

Een krachtige set (1000 lumen voor, 75 achter) met de Smart Connect-technologie waarmee je de verlichtingsmodi naar wens kunt aanpassen, en die ook nog eens heel goed bestand is tegen slecht weer.

PRODUCTVOORDELEN

Visuele efficiëntie

Voorverlichting: sterkte 1000 lumen Achterverlichting: sterkte 75 lumen

Connectiviteit

Smart Connect-technologie om te verbinden met de app LED Ally

Autonomie

Voorverlichting: van 1,5 u tot 87 u Achterverlichting: van 4 u tot 19,5 u

Waterdichtheid

Achterlicht met IPX7-certificering: bestand tegen onderdompeling (30' op 1 m)

Gewicht

Voorverlichting: 153 g Achterverlichting: 45 g

Herlaadbaar

Oplaadbaar met bijgeleverde micro-usb-kabel

TECHNISCHE INFORMATIE

PRESTATIES VOORVERLICHTING

Voorverlichting met een sterkte tot 1000 lumen en acht personaliseerbare verlichtingsmodi. Dankzij zijn MOR-lens (Maximum Optical Reflection), wordt de lichtstroom geoptimaliseerd en gelijkmatig verspreid.

PRESTATIES ACHTERVERLICHTING

De achterverlichting is even compact, aero-fietscompatibel, met een flitsmodus voor overdag. De constructie is vederlicht (slechts 45 g) , duurzaam en IPX7-gecertificeerd. Batterijduur tot 19,5 uur in gebruik. De groothoek biedt een zichtbaarheid van meer dan 270°.
De KTV Drive Pro Rear biedt tot 75 lumen (flits) en vijf verschillende verlichtingsmodi. Met de geïntegreerde usb-stick laad je hem gemakkelijk op, zonder usb-kabel.

CONNECTIVITEIT

De meest geavanceerde verlichtingsset op de markt. Het Connect Smart Pair is uitgerust met onze draadloze Smart Connect-technologie. Deze verlichtingsset kan snel worden geprogrammeerd en gepersonaliseerd dankzij de smartphone-app LED Ally. Zodra het geprogrammeerd en gekoppeld is, bedient het voorlicht draadloos het achterlicht als je van de ene modus naar de andere gaat. Configureer alleen die modi die je nodig hebt, er zijn tot vier series per modus voor het voorziene rijtype

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Set fietsverlichting Connect Smart 1000XL / KTV
Set fietsverlichting Connect Smart 1000XL / KTV
Set fietsverlichting Connect Smart 1000XL / KTV

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading