Shortrokje voor bergwandelen Dames MH500

€2000
8505090

Aan de voet van de Mont Blanc ontwikkelde ons team dit shortrokje, voor dames die regelmatig in de bergen gaan wandelen en maximaal comfort willen.

Het comfort van de elastische tailleband zul je zeker kunnen waarderen!

Vraag & Antwoord
Kleur: Pruim / PAARS
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid

Rekbare stof met 15% elastaan voor maximaal comfort

Zweetafvoer

Zweetafvoer

De stof voert het vocht weg van de huid.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Slechts 200 g in maat M.

Droogtijd

Droogtijd

De stof droogt heel snel wanneer ze nat is van transpiratie

zakken

zakken

1 ritszakje waar je een paar zakdoeken in kwijt kunt

Aanpasbaarheid

Aanpasbaarheid

Elastische tailleband om perfect aan te sluiten om je taille

TECHNISCHE INFORMATIE

MODEL

Vanessa, onze ontwerpster, en Jehanne, onze styliste, ontwikkelden dit shortrokje dat prettig moest zitten tijdens het wandelen, maar tegelijkertijd stijlvol moest zijn. Ze hebben ook de licht gebogen lijn achteraan bedacht, voor een tegelijk sportief en trendy model.
Dit shortrokje komt tot halverwege de dijen en kruipt niet omhoog tijdens je tochten. En het geeft je nog een sportieve look ook.

TEST OP TRANSPIRATIEREGULEREND VERMOGEN

Het vermogen van een stof om transpiratie af te voeren wordt bepaald aan de hand van verschillende criteria: het absorberend vermogen van de stof, het vermogen van de stof om niet verzadigd te raken met transpiratie, hoe snel de stof droogt, enz. Artikelen van niveau 1/5 zijn geschikt voor activiteiten met een lage intensiteit of waarbij je niet veel transpireert. Al onze shorts, shortrokjes en broeken hebben een score tussen 3 en 4/5.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

EEN SCORE OM DE MILIEU-IMPACT VAN ARTIKELEN TE VERGELIJKEN

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren.
Elk artikel krijgt een score van A tot E om je te helpen een verantwoorde keuze te maken
en snel de modellen met de kleinste milieu-impact te herkennen.
We maken hiervoor een vergelijking tussen gelijkaardige producten (bijvoorbeeld rugzakken).
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het internationaal ontwikkelingscentrum van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise tot bij jullie te brengen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 85% Polyamide, 15% Elastaan Hoofdvoering 90% Polyester, 10% Elastaan Tweede voering 73% Polyamide, 27% Elastaan

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten. Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun plaats en technologische tools hebben: Lichaamsbouw (vooral dankzij 3D-analyse) Bewegingswetenschappen Thermisch comfort (met vier klimaatkamers) Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen + ze geven uitleg bij de specifieke tests van een bepaald product (bijv. douche, windtunnel...)

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Ons team stelt samen met een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) de producten van het begin van hun ontwikkeling tot aan de eerste verkoop op de proef.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord