Badpak voor surfen Rio Mahina

€12.00 −25%
€900
*Van 21-4-2020 en zolang de voorraad strekt

Ontworpen voor: meisjes die intensief surfen in golven hoger dan 1 meter. Geschikt voor alle boardsporten.

In dit shortybadpak kun je zorgeloos gaan surfen zonder dat je je zorgen moet maken of je badkleding blijft zitten in de golven, bovendien beschermt het goed bedekkende model je tegen irritaties.

Vraag & Antwoord
Kleur: VEELKLEURIG / ZWART
Maat: maatwijzer
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud in de golven

Ontwerp bestudeerd om goed te blijven zitten in golven hoger dan een meter.

TECHNISCHE INFORMATIE

JE BENT EEN GEVORDERDE SURFSTER

Je surft intensief, het is je favoriete sport. Wanneer je naar de line-up peddelt, ga je met een duckdive doorheen de branding wanneer je met een shortboard surft of doe je een turtle roll als je een longboard hebt. Krachtige golven van meer dan een meter schrikken je niet af. Je badpak of bikini moet dus op zijn plaats blijven zitten bij al je bewegingen, ook bij krachtige golven. Wij hebben een assortiment ontworpen dat is aangepast aan intensief surfen en aan elk figuurtype.

Figuurtype

Wij hebben dit shortybadpak RIO ontworpen voor alle meisjes die in badpak willen surfen zonder dat ze bang moeten zijn dat ze hun badpak kwijtspelen in de golven. Het model is ook zo ontworpen dat het badpak gemakkelijk aan te trekken is. Het is geschikt voor elk figuurtype.

Maten van meisjesbadkleding

Decathlon ontwerpt badpakken voor meisjes die surfen en houdt hierbij rekening met het feit dat ze groeien, daarom koppelen wij systematisch een lichaamslengte aan de maat, want de leeftijd van het kind volstaat niet om te garanderen dat je de juiste maat hebt. Twee meisjes van 10 kunnen immers totaal verschillen qua lichaamslengte, gewicht en figuur. Wij raden ook aan om het badpak te passen in een pashokje als dat mogelijk is.

Lichaamslengte voor de meisjesbadpakken:

Hieronder zie je welke leeftijd hoort bij de lichaamslengte die op de labels in onze badpakken staat:
4 jaar: 98 tot 104 cm
5 jaar: 105 tot 114 cm
6 jaar: 115 tot 124 cm
8 jaar: 125 tot 132 cm
10 jaar: 133 tot 142 cm
12 jaar: 143 tot 150 cm
14 jaar: 151 tot 160 cm
16 jaar: 161 tot 169 cm

Pasvorm droog en nat

Om ervoor te zorgen dat je bikini of badpak perfect zit in het water, moet de badkleding heel goed aansluiten op het droge, want de stof rekt uit in het water. Wij raden je dus aan om goed de maat te kiezen. In het pashokje moet je bikini of badpak goed aansluiten: je moet je ondersteund voelen. Sommige stoffen bevatten elastaan, dat soepel wordt en uitrekt in het water.

Test of het badpak blijft zitten in de golven

Wij ontwerpen bikini's en badpakken waarvan we beloven dat ze goed blijven zitten in de golven. Om ze te beoordelen, doen wij een beroep op een panel van minstens 12 surfsters met een verschillende lichaamsbouw, die een testprotocol volgen in het zwembad, in onze ontwerpkantoren in Hendaye. Dit protocol is bedoeld om na te bootsen wat een surfster doormaakt wanneer ze wordt meegenomen door een golf. Als de test met succes wordt doorstaan, testen we onze badkleding in reële omstandigheden in zee.

Wil je je bikini of badpak omruilen?

De maat of het model bevalt je niet? Je wilt het artikel omruilen in je Decathlon-winkel? Geen probleem, let er alleen op dat je het etiket niet van het kledingstuk knipt wanneer je het wil omruilen.

Olaian, het surfmerk van Decathlon

Olaian, gevestigd in Hendaye in het zuidwesten van Frankrijk, is het nieuwe surf- en bodyboardmerk van Decathlon. In onze kantoren dicht bij het water kunnen wij op een en dezelfde dag een badpak ontwerpen én testen in zee om te controleren of het goed blijft zitten in de golven.

Wat is het merk OLAIAN?

De surfartikelen van Tribord worden Olaian, het nieuwe merk van Decathlon voor surfers, bodyboarders en skimboarders. Geleidelijk zullen de vermeldingen op al onze surfartikelen worden vervangen. Daarom kan dit artikel eventueel een ander logo hebben dan het logo dat je ziet op de afbeelding van het artikel.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 80% Polyamide, 20% Elastaan Hoofdvoering 100% Polyester Inzetstuk 82% Polyester, 18% Elastaan

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet gebruiken in chloorwater.

TESTS

Dit product werd in ons lab in Hendaye uitvoerig getest, om te verzekeren dat de kwaliteit volstaat voor het beoogde gebruik: tests op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestandheid van de kleuren tegen wrijving, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene bestandheid van het artikel tegen herhaaldelijk wassen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord