SKATEBOARD COMPLEET 500 BRUCE MAAT 8"

€8000

Dit complete skateboard in esdoorn werd ontwikkeld door onze teams van skaters en is ideaal om vorderingen te maken, voor street of ramp.

Ons skateboard voor de halfgevorderde skater en veeleisende beginner. In esdoorn (sterkte en pop) en met Fury EVO 2 trucks (wendbaarheid, precisie, grindkwaliteit) en zeer harde wielen.

Vraag & Antwoord
Kleur: WIT / GEEL
NIEUWE COLLECTIE
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

PRODUCTVOORDELEN

Rebound

Deck van 7 houtlagen, 100% Canadese esdoorn voor een heel goede "pop".

Precisie

Deck 8.25" x 31.9". Medium concave voor een goede wendbaarheid.

Glijvermogen

ABEC 7-lagers en wielen van 101A (hard), uitstekend voor slide, goede controle.

Wendbaarheid

Een board met Fury Evo 2-trucks (soft bushing 88A). Hi Rebound PU-wielen 52 mm

TECHNISCHE INFORMATIE

Deck van het skateboard COMPLETE500

Afmetingen: 8.25" x 31.9".
Medium concave met brede nose en tail om tricks uit te voeren. Het skateboard COMPLETE 500 is in 100% Canadese esdoorn: het is bijzonder sterk en duurzaam.
Canadese esdoorn is dan ook uiterst geschikt voor skateboards: hard, licht, zeer dicht en zonder onvolmaaktheden. Dit hout groeit in Canada en het Noorden van de VS. Door de lage en vrij constante temperaturen in die regio groeien de bomen langzaam en gelijkmatig.

Wielen en lagers

Samenstelling van de wielen: 100% Super Hi-Rebound polyurethaan. Ideaal voor street en skatepark (beton) en om te sliden. Goed resistent tegen flat spots.
Maat: 52 mm.
Hardheid: 101A.
Lager: ABEC 7-lagers.

De trucks (de ophanging van de wielen)

Ons skateboard is voorzien van FURY EVO 2 trucks met forged baseplate in aluminium, polyurethaan bushings, hardheid 88A.
Die trucks garanderen dat je het skateboard uitstekend kunt besturen, zelfs bij hoge snelheid, vlot kunt draaien en bieden uitstekend rolvermogen bij grinden.

Hoeveel weegt het skateboard TEAM500 ?

2,3 kg

Hoe worden onze producten getest?

Al onze boards worden getest in het lab. Met die tests kunnen we bevestigen dat onze skateboards beantwoorden aan de Europese normen, en we doen ook slijtagetests. Die tests in het lab worden aangevuld met tests op het terrein, soms met metingen, soms door te luisteren naar de ervaringen van gebruikers die het artikel zwaar op de proef stellen.
Het resultaat: een getest en goedgekeurd artikel.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Board 100% Hout Assen 100% Aluminium Skatewieltjes 100% Polyurethaan Ondersteuning 100% ijzer Skateboardgreep 90% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten, 10% Epoxy Schroeven 100% Staal

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en koele plek, beschermd tegen vocht. Nooit in contact brengen met water en niet opbergen op een vochtige plaats zoals de koffer van de auto in de winter.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet bedoeld voor verplaatsingen in de stad.

TESTS

Onze skateboards worden getest in het lab. Met die tests kunnen we bevestigen dat onze skateboards beantwoorden aan de normen, maar we doen ook slijtagetests. Die tests in het lab worden aangevuld met tests op het terrein, soms met metingen, soms door te luisteren naar de ervaringen van gebruikers die het artikel zwaar op de proef stellen. Hiervoor doen we een beroep op onze community van enthousiaste en veeleisende ambassadeurs, Decathlon-medewerkers van overal ter wereld.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld en goedgekeurd door onze community van ambassadeurs en technische partners. Dit zijn skaters die bij Decathlon werken, overal ter wereld, en dezelfde passie voor skateboarden delen.

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

SKATEBOARD COMPLEET 500 BRUCE MAAT 8"
SKATEBOARD COMPLEET 500 BRUCE MAAT 8"
SKATEBOARD COMPLEET 500 BRUCE MAAT 8"
SKATEBOARD COMPLEET 500 BRUCE MAAT 8"
SKATEBOARD COMPLEET 500 BRUCE MAAT 8"

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord