Ski- en snowboardbril volwassenen en kinderen G 520 PH groen

€7000
8505639

Dankzij de technologie van een fotochromatische bolvormige lens kun je in alle weersomstandigheden skiën. De skibril is ook prima geschikt voor brildragers.

De lens verandert van tint dankzij het fotochromatische systeem dat door ultraviolette stralen geactiveerd wordt. Het zicht is verbluffend in alle weersomstandigheden. Geschikt voor brildragers.

Vraag & Antwoord
Kleur: Turquoisegroen / ZWART
Maat: maatwijzer
S

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

Zonnebescherming

100 % anti-uv, fotochromatische gele tot bruine lens, ideaal in alle weertypes.

Dampwerend

Dampwerend

'Optimal' anticondenssysteem, dubbele lens en frame met ventilatiegaten.

Gezichtsveld

Gezichtsveld

Bolvormige lens, groot horizontaal en verticaal gezichtsveld.

Draagcomfort

Draagcomfort

Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel.

Positiebehoud product

Positiebehoud product

Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.

Instelbaar

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed.

TECHNISCHE INFORMATIE

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen zeer slecht zijn voor je ogen, zijn al onze brillen 100 % uv-werend conform de EN 174-norm. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt de zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

'Optimal' anticondenssysteem

Het anticondenssysteem 'Optimal' bestaat uit een geventileerde dubbele lens met een dampwerende coating op de binnenkant en een doeltreffende ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede verluchting moet je er dus voor zorgen dat die verluchtingsgaten niet worden afgesloten door bijvoorbeeld een sjaal.
Wrijf niet over de binnenkant van de lens, maar dep het oppervlak zorgvuldig droog, zo blijft de dampwerende werking langer intact.

Geventileerde dubbele lens

Een skibril met een dubbele geventileerde lens zorgt ervoor dat de condensvorming minimaal is. De lucht die gevangen zit tussen de twee lenzen, vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens heeft bovendien een antifogcoating en verlucht dankzij verluchtingsgaatjes die zorgen voor de goede luchtcirculatie.

Bolvormige lens

Met een bolvormige lens krijg je het minst optische vervorming.
De buitenlens is in geïnjecteerd schokbestendig fotochromatisch polycarbonaat, de binnenlens is in acetaat.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

Compatibiliteit met bril op sterkte

De skibril G 520 PH maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met antslipstroken uit silicone.

Thermogevormd etui in microvezel

Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe voor en na het skiën het microvezel etui van Wed'ze. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken.
Het thermogevormde etui is ideaal om je skibril in op te bergen en te beschermen tegen krassen wanneer hij tijdens het skiën in je rugzak zit.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens laat minder licht door naar je ogen, voor minder verblinding en een veel beter zicht in erg lichte omstandigheden.

Norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.

Fotochromatische lens

De fotochromatische lens verkleurt vooral dankzij ultraviolette stralen. Afhankelijk van het aantal uv-stralen is de lens lichter of donkerder tijdens het skiën.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opslorpt, bijvoorbeeld doordat je de skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

2 maten

Kies de maat van je skibril in functie van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S (voorheen S/M). Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L (voorheen L/XL).

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch polyurethaan Glas 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose acetate Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in reële omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen. in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Vraag & Antwoord