Skibril snowboardbril alle weer kinderen volwassenen G 500 I grijs

€5500

10% extra korting op dit product in je winkelwagen bij het gebruik van volgende promocode:

Ref. : 8758726

Met deze skibril met verwisselbare lenzen hoef je je niet langer af te vragen welk weer het wordt als je gaat skiën. Compatibel met een bril op sterkte.

Je kunt de lens van de G 500 l gewoon verwisselen om de bril aan het weer aan te passen. Een lens voor zonnig weer of bewolkt weer, jij kiest!

Kleur: Carbongrijs

  • S Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-bescherming, verwisselbare bruine en gele lens voor elk weertype, S1/S3

Anti-condens

'Performant' antifog, dubbele behandelde lens en geventileerd frame

Gezichtsveld

Cilindrische lens met 'Performant'-gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel

Stabiliteit

Elastische band van 40 mm breed, dubbele strook antislip silicone

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed

Technische informatie

Bescherming tegen de zon

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt alle uv-stralen tegen, ook de weerkaatste.

S1 FOG- en S3 SUN-lenzen - verwisselbaar

Skibril met verwisselbare lens voor elk weertype.
S1 FOG is een heldere lens die zorgt voor een beter zicht bij bewolkt weer omdat je reliëf beter kunt onderscheiden.
S3 SUN is een donkere lens die goed beschermt tegen fel zonlicht.
Om over te stappen van een lens voor zonnig weer naar een lens voor bewolkt weer, verwijder je gewoon de lens voor zonnig weer (magnetisch).
De lenzen zijn niet krasbestendig.

'PERFORMANT'-antifog

Het anticondenssysteem 'PERFORMANT' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden dat die ventilatieopeningen worden afgesloten, bijvoorbeeld door een sjaal.
Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Driedubbele cilindrische lens. De middelste lens is in geïnjecteerd schokbestendig polycarbonaat, de binnenlens is in acetaat en de verwisselbare lens is in soepel polycarbonaat.

'PERFORMANT'-gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G 500 heeft een 'PERFORMANT'-gezichtsveld en biedt een ruim zicht zodat je goed opzij kan kijken.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wedze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.

Compatibel met bril op sterkte

De skibril G 500 I in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Elastische band van polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 2 antislipstroken van silicone.

Thermogevormd etui

Denk eraan je skibril goed te beschermen voor en na gebruik zodat er geen krassen op de lens komen.
Het thermogevormde etui is ideaal om je skibril in op te bergen en het te beschermen tegen beschadiging, zowel in je tas om je skibril in op te bergen als in je jaszak om je verwisselbare lens in op te bergen tijdens het skiën.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
Opgelet: de lens is niet krasbestendig.

CE - Norm EN-174 en ANSI

De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens het skiën of soortgelijke activiteiten, bijv. snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan 55 cm, kies dan maat S. Boven 55 cm ga je bij voorkeur voor maat L

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Frame voor skiën 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische band 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Display 70% Polycarbonaat, 30% Cellulose Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wedze.

TESTS

Alle artikelen van Wedze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Afbeeldingen

Skibril snowboardbril alle weer kinderen volwassenen G 500 I grijs
Skibril snowboardbril alle weer kinderen volwassenen G 500 I grijs

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord