Ski-jas voor kinderen 300 roze

€3000

Ontworpen voor: meisjes die regelmatig skiën of snowboarden en een warme, waterdichte jas willen met een sporty look door de twee materialen.

De jas 300 heeft een sneeuwvanger, is lekker warm door de donsachtige vulling voor- en achteraan en ziet er sporty uit.

Vraag & Antwoord
Kleur: Fuchsiaroze / Donker aubergine
Maat: maatwijzer
EINDEREEKS
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warmte

Wattering van 250 g/m² voor- en achteraan. Geruwde voering. Sneeuwvanger.

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Waterdicht: coating 5000 mm, hoofdnaden waterdicht. Kap.

Ademend vermogen

Ademend vermogen

Ademende stof die de transpiratie afvoert.

Instelbaar

Instelbaar

Klittenband aan de polsen. Kap met elastiek.

zakken

zakken

4 afsluitbare zakken waaronder 1 skipaszak en 1 binnenzak.

Stevigheid

Stevigheid

Schouderversteviging (scherpe kanten van ski's).

Personalisatie

Personalisatie

Etiket op de voering om de naam van het kind op te schrijven.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een wattering als warmte-isolatie

De warmte-isolatie houdt je kleine skiër op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysisch gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wed'ze gebruikt een wattering als warmte-isolatie. Dit synthetische materiaal op polyesterbasis houdt meer of minder lucht vast naargelang de lengte van de vezels. Hoe dikker de wattering, hoe meer lucht ze vasthoudt en hoe beter ze dus isoleert.

Coating

Een coating is een waterdichtmakende laag die aan de binnenkant van de stof wordt aangebracht. Die laag voorkomt dat de stof water opslorpt en zorgt er tegelijk voor dat de transpiratiedampen van je lichaam goed worden afgevoerd. Zo blijf je droog, voor een comfortabeler gevoel.

Waterdichte hoofdnaden

De ski-jas 500 is niet alleen gemaakt van een waterdichte stof, wij verhogen ook de waterdichtheid met waterdichte naden. Op de naden aan de binnenkant van het kledingstuk brengen we zelfklevende en waterdichte stroken aan om de jas perfect hermetisch af te sluiten tegen water. Die waterdichte naden zitten op de zones die het meest blootgesteld worden aan de sneeuw. In dit geval zijn dat de schouders en de borst.

Stevigheid

Omdat goed geslepen ski's de schouders van een ski-jas kunnen beschadigen, bracht Wed'ze op die plaats kwalitatieve verstevigingen aan die scheuren zoveel mogelijk voorkomen.

Sneeuwvanger

Een sneeuwvanger is een bescherming ter hoogte van de taille. Die wordt met drukknopen onderaan je ski-jas vastgemaakt. Hij voorkomt dat sneeuw of koude lucht in de jas dringen, tijdens het skiën en vooral als je valt.

Zak voor skipas

Je hoeft niet langer je skipas boven te halen! Op de mouw zit een skipaszakje zodat je sneller op de skilift kunt.

Personalisatie

Op de voering bovenaan zit een label waar je de naam van je kind op kunt schrijven. Heel handig om de jas terug te vinden na een skiles, in de kinderopvang of op school.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit product wordt berekend over de hele levensduur, op basis van een hele rist parameters. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Garnering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Hoofdvoering 100% Polyester Inzetstuk 100% Polyester Tweede voering 100% Polyamide

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en plooien vermijden, die kunnen het membraan van de stof immers aantasten. Altijd goed laten drogen en dan pas opbergen in een droge en goed verluchte ruimte.

TESTS

Alle Wed'ze-producten worden getest in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër of snowboarder in belandt. Onze ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelers doen er alles aan om producten te bedenken en te ontwikkelen die perfect zijn aangepast aan de verwachte omstandigheden.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Vraag & Antwoord