Skibril snowboardbril zonnig weer kinderen volwassenen G 100 S3 zwart

€2000
Ref. : 8757850

Al onze skibrillen, zelfs de meest basic, hebben een dubbele lens om beslaan te verminderen en een goede zichtbaarheid bij zonlicht te garanderen.

De skibril G100 S3 biedt een goed zicht bij zonnig en bewolkt weer en heeft een dubbele lens met Essential antifog. 100% uv-bescherming.

Kleur: Zwart

  • XS Niet online beschikbaar
  • S Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-bescherming. Bruine S3-lens voor goed zicht bij zonnig én bewolkt weer

Anti-condens

'ESSENTIAL' anti-fog, dubbele lens met condenswerende coating

Gezichtsveld

Cilindrische lens met 'Essential' gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Ergonomisch schuim

Stabiliteit

Elastische band van 40 mm breed. Zonder silicone.

Verstelbaar

1 gesp om de lengte van de band aan te passen

Compatibiliteit

Vorm perfect aangepast aan de helmen van Wedze

Technische informatie

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt alle uv-stralen tegen, ook de weerkaatste

SUN S3-lens

S3 SUN is een donkere lens die goed beschermt tegen fel zonlicht. De bruine kleur zorgt voor een goed zicht in de schaduw of aan het einde van de dag wanneer de zon minder hard schijnt.
De lens is niet krasbestendig.

'ESSENTIAL'-antifog

Het anticondenssysteem 'ESSENTIAL' bestaat uit een dubbele lens met een anti-fog behandeling aan de binnenkant van de binnenlens.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril moet je er dus voor zorgen dat die ventilatiegaten niet worden afgesloten door bijvoorbeeld een nekwarmer.
Opgelet, wrijf niet over de binnenkant maar dep voorzichtig op de lens. Zo blijft het anticondenssysteem langer intact. Laat je bril elke avond goed drogen.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. De thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril is minder groot, waardoor de binnenste lens van de bril veel minder snel beslaat. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele cilindrische lens, buitenlens in polycarbonaat, binnenlens in proprionaatcellulose, allebei uitgesneden in de vorm van de bril.

Gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G 100 heeft een 'ESSENTIAL'-gezichtsveld, met een comfortabele, veilige zichtbaarheid om ook opzij goed te zien.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wedze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.

Compatibiliteit met bril op sterkte

In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien voor de veren van een bril op sterkte. De skibril G 100 in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 135 mm breed.

Strap

Elastische band in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed.

CE - Norm EN-174 en ANSI

De norm EN -174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens het skiën of soortgelijke activiteiten, bijv. snowboarden.
De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek.
Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S (voorheen S/M). Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L (voorheen L/XL)

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Frame voor skiën 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische band 50% Nylon, 25% Polyester, 25% Rubber Display 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wedze.

TESTS

Alle producten van Wedze worden getest in de praktijk: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord