Skischoenen voor dames RNS 50 Rental

€11000

Ontworpen voor: skiesters die zich willen vervolmaken en die lichte en comfortabele schoenen voor voetbreedte 104 mm "Wide" willen.

Bij deze schoenen staan comfort en lichtheid centraal, zodat jij je alleen hoeft te concentreren op jouw skiplezier.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Stijfheid

Flex 55, heel toegankelijk, ideaal om de skitechniek te vervolmaken.

Thermische isolatie

De zool is voorzien van 4 lagen isolerend schuim tegen de kou.

Aanpasbaarheid

De binnenschoen in geheugenschuim neemt snel de vorm van de voet aan.

Gemakkelijk aan en uit

Easy fit-systeemSoepele schaal in twee materialen aan de wreef.

Precisie

De riem van 35 mm houdt de binnenschoen en schaal bijeen voor een goede afzet.

TECHNISCHE INFORMATIE

Comfort

De dubbel geïnjecteerde schaal biedt comfort aan elk type voet dankzij de gemakkelijke instap. In combinatie met de voorgevormde binnenschoen, die verschillende schuimdichtheden combineert en een dempende inlegzool heeft, wordt deze schoen een toonbeeld van comfort.

Lichtheid

De PE-schaal en polycarbonaatgesp maken deze schoen licht zodat je minder snel vermoeid raakt. Volgens onderzoek staat 1 kg aan de voet gelijk aan 5 kg op de rug, daarom is lichtheid essentieel en een grote troef voor dit product.

Isolerende en trillingwerende zool

Zool met 4 verschillende schuimlagen voor een betere isolatie tegen de koude en filtering van trillingen, zodat je de voet optimaal kunt positioneren in de binnenschoen en de ski beter kunt sturen.

Aantrekgemak

Het Easyfit-systeem is een combinatie van een dubbel geïnjecteerde buitenschaal met een inzetstuk boven aan de voet waardoor je de schoenen in een handomdraai aan- en uittrekt.
Bovendien is de bovenste gesp gemonteerd op een glijder, voor een aanspanning op maat ongeacht de kuitomtrek.

Steun achteraan

De plaat aan de achterkant van de manchet geeft extra afzetkracht onderaan de schaal, om stevig met de hiel te kunnen afzetten en beter te sturen. Dit systeem wordt aangevuld met een strap van 35 mm die de scheen ondersteunt tot aan de voet en parasietbeweging beperkt.

Duurzaamheid

De zool is voorzien van opzetstukken voor- en achteraan die vervangen kunnen worden om steeds een glad oppervlak te hebben. Deze schoenen worden geleverd met reserve-uiteinden.
Dat is belangrijk om na te gaan of de bindingen altijd optimaal functioneren en wrijving te beperken.De gespen in polycarbonaat zijn bijzonder robuust.

Positiebehoud

De 4 gespen in polycarbonaat laten toe om de schaal nauwkeurig af te stellen, de strap van 35 mm geeft extra ondersteuning aan de voet en maakt een afstelling op maat mogelijk.

Speciaal voor verhuur

Plaatsvoorziening achteraan voor een streepjescode of huurcode; omwisselbare voor- en achteruiteinden, brede en stevige gespen, bovenste gesp met glijder.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% Polypropyleen Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Bewaar de schoenen op een droge plaats, bij voorkeur in een hoes voor skischoenen. Sluit de gespen om vervorming van de schaal te voorkomen. Niet bewaren naast een warmtebron.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord