Skischoenen voor kinderen KID 100

€5000

Ons team, zelf ouders van jonge skiërs, ontwikkelde deze schoenen voor kinderen die leren skiën. Ideaal om comfortabel te genieten van de eerste skilessen.

De skischoenen zijn gemakkelijk aan te trekken voor kinderen dankzij de instap achter. Snel en doeltreffend te sluiten met 1 buckle, perfect voor beginners.

Vraag & Antwoord
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Instelbaar

Ratchet buckle achteraan voor een groot verstelbereik.

Gebruiksgemak

Wijd te openen dankzij de instap achteraan. Een echt pluspunt voor kinderen.

Stijfheid

Flex 30 speciaal voor kinderen, voor een soepele en comfortabele schoen.

Aanpasbaarheid

De asymmetrische spoiler (deel achteraan) verbetert het comfort aan de kuit.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een woordje van de productmanager

Handig en gemakkelijk, ideaal voor de allerkleinsten.

Makkelijk te openen / sluiten

Deze schoen heeft een instap achteraan met een ratchet buckle om prima af te stellen en vooral heel gemakkelijk aan te trekken. Handig: Als je de ratchet openzet, kun je veel gemakkelijker lopen!

Milieuvriendelijk

Onze binnenschoenen worden vervaardigd van ftalaatvrije kunststoffen.

Hoe pas je skischoenen?

Laat je kind in de schoenen stappen en sluit de buckles tot halverwege. Als je kind zijn voeten nog kan verschuiven, dan zijn ze te groot. Zodra de schoenen dicht zijn, moet hij voorover buigen zodat zijn hielen naar achteren worden geduwd. Als hij rechtop staat, moet zijn voet de punt van de schaal lichtjes raken. Wanneer hij gebogen staat, moet zijn voet naar achteren schuiven en mag hij de voorkant niet meer voelen.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% Polypropyleen Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan Warme binnenvoering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Droog bewaren, bij voorkeur in een tas voor skischoenen. Sluit de buckles om vervorming van de schaal te voorkomen. Niet bewaren in de buurt van een warmtebron.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord