Slimme personenweegschaal met lichaamsvetmeter Scale 700

€4000
Recupel : €005

Onze teams ontwikkelden deze weegschaal waarmee je je gewicht, vet-, bot- en spiermassa en vochtpercentage kan volgen op je smartphone.

Volg de ontwikkeling van je lichaamsparameters en krijg inzicht in elke parameter dankzij de uitleg en referenties in de app Decathlon Connect

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Meting van de parameters

Gewicht, vetpercentage, spier-, bot- en watermassa, BMI, basaal metabolisme

Connectiviteit

Connectiviteit

Je kan alle metingen overzetten naar je smartphone met de app Decathlon Connect

Coaching

Coaching

Uitleg en opvolging van je lichaamsparameters op Decathlon Connect

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Automatische detectie van de gebruiker. Tot 8 gebruikers.

Precisie

Precisie

Schaalverdeling: per 100 g - max. gewicht: 180 kg

TECHNISCHE INFORMATIE

Bepaal je gewicht en lichaamsparameters

Via je smartphone synchroniseert de Scale 700 draadloos met je Decathlon Coach-account. Zo kan je elke meting op je smartphone bekijken, waar en wanneer je maar wilt.

Draadloze synchronisatie met smartphone

Via je smartphone synchroniseert de Scale 700 draadloos met je Decathlon Coach-account. Zo kan je elke meting op je smartphone bekijken, waar en wanneer je maar wilt.

Volg de ontwikkeling van je lichaamsparameters op de lange termijn

In de app Decathlon Connect kan je al je metingen bewaren en de ontwikkeling van je lichaamsparameters op lange termijn opvolgen. Dat is trouwens beter dan op korte termijn, wat vaak weinig zegt.

Een compleet overzicht van je dagelijkse energiebehoefte

De Scale 700 berekent je basaal metabolisme (dagelijkse energiebehoefte in rust) en verwerkt het in de berekening van het aantal calorieën dat je die dag verbrand hebt. Zo krijg je een mooi en compleet totaalbeeld van je dagelijkse calorieverbruik.

Leg de link tussen je sport en de ontwikkeling van je lichaamsparameters

Je kan de Scale 700 koppelen aan de sportservice Decathlon Connect. Zo kan je heel eenvoudig de link leggen tussen de ontwikkeling van je lichaamsparameters en je sportactiviteit.

Een weegschaal voor het hele gezin

De slimme weegschaal Scale 700 herkent automatisch tot 8 gebruikers. Hij synchroniseert de metingen met de verschillende gekoppelde Decathlon Connect-accounts, op die manier is elke meting perfect vertrouwelijk.

Bio-vetmeting en ITO-elektroden

De weegschaal Scale 700 meet je lichaamssamenstelling op basis van technologie voor vetmeting. Het komt erop neer dat er elektrische stroom van een heel lage stroomsterkte door je lichaam wordt gestuurd via de elektroden uit geleidend glas (ITO-technologie). Deze methode, die trouwens volstrekt onschadelijk is, berekent op basis van een set algoritmes je exacte lichaamssamenstelling.

Past in elk interieur

Dankzij het sobere design en de compacte vormgeving past de weegschaal Scale 700 perfect in elk interieur.

Je metingen zijn beveiligd, worden opgeslagen en levenslang bewaard en zijn overal toegankelijk

Dankzij de gebruikersidentificatie worden je metingen uitsluitend verzonden naar je persoonlijke Decathlon Connect-account. Die gegevens worden bewaard en blijven levenslang beschikbaar in je persoonlijke account, vanaf ieder toestel. En met de handige exportfunctie kan je een lijst met al je metingen downloaden in Excel-formaat.

Voeding

Werkt op 4 AAA-batterijen. Batterijen inbegrepen

Eenheden

kilogram / pond / stone

Compatibiliteit

iOS : iPhone 4s en hoger
Android: Download de Decathlon Utility-app om na te gaan of je smartphone compatibel is

Garantie & klantendienst

Op alle Decathlon-producten krijg je 2 jaar garantie. Voor al je vragen kun je terecht op onze support-website support.geonaute.com. Je vindt er allerhande nuttige tips om je product juist te gebruiken: handleidingen, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes. En om je optimaal bij te staan, is ons support-team de klok rond beschikbaar om je persoonlijk van dienst te zijn.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Structuur 60% Mineraalglas, 30% Acrylonitril butadieen styreen, 10% Roestvrij staal Binnenkamer 70% PCBA, 15% NI(OH)2-batterij, 10% Mineraalglas, 5% Aluminium

GEBRUIKSAANWIJZING

Inclusief 4 AAA-batterijen

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van testgebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Deze tests worden geleid en begeleid door een gespecialiseerd team van ingenieurs. Ze helpen onze productmanagers, ingenieurs en alle productteams om technische producten te ontwikkelen en te ontwerpen die helemaal voldoen aan de wensen en behoeften van onze gebruikers.

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

AFBEELDINGEN

Slimme personenweegschaal met lichaamsvetmeter Scale 700

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord