Damesslippers 550 Paradise

€1000

8790290

Onze ontwikkelaars, zelf surfers, ontwierpen deze slippers voor watersportsters, om voor en na hun sessies op rond te lopen. Geschikt voor iedereen!

Deze slippers zitten uiterst comfortabel door de goed dempende zool en de band in textiel met schuim en zonder teenstukje.

Kleur:

ZWART / Eggshell

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Pascomfort

Zonder teenstuk, comfortabeler voor je tenen, band met schuimstof.

Levensduur

De band zit vast in de zoolconstructie voor meer stevigheid.

Droogtijd

Droog in 9 uur tijd. Getest in het lab bij 23°C.

Technische informatie

SURFSTERS en SLIPPERS

Slippers zijn hét schoeisel van surfsters. Niet alleen zijn ze lekker nonchalant en het symbool van zonnige surfspots, ze zijn ook gewoon het ideale schoeisel voor surfers: ze bieden essentiële bescherming voor je voetzolen, zijn eenvoudig, praktisch, makkelijk in onderhoud en ze gaan vooral heel makkelijk aan en uit, zelfs met natte voeten en met je handen vol surfmateriaal.

ONTWIKKELING

Bij OLAIAN laten we ons voor de ontwikkeling van onze slippers leiden door de wensen en behoeften van surfsters, zodat ze geschikt zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ontwikkeld en getest door onze teams van surfers in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwikkelingscentrum van Olaian is gevestigd aan de oever van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters voor wie we onze producten ontwikkelen.

GEBRUIK

Deze slippers zijn geschikt om regelmatig te dragen, door surfsters die iets verder moeten lopen naar hun surfspot en over lastig terrein: af te leggen afstand (- 5 km per dag), hoogteverschil, verschillende soorten ondergrond. Geschikt voor iedereen, voor al je zomerse activiteiten.

TEST IN DE PRAKTIJK

Product getest door onze teams, in samenwerking met externe testpersonen en in echte gebruiksomstandigheden.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Behuizing 100% EVA Buitenkant van 80% Polyurethaan, 20% Polyethyleentereftalaat (PET)

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren