Slippers voor dames 950 zwart

€2500

Onze ontwikkelaars, zelf surfers, hebben deze teenslippers ontworpen, om voor en na het watersporten op rond te lopen. Ze passen aan ieders voet!

Deze slippers zitten erg comfortabel aan je voeten dankzij het teenstukje in textiel met schuimstof en het anatomisch voetbed dat de voetboog ondersteunt.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer
NIEUWE COLLECTIE
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

Anatomisch voetbed dat de voetboog ondersteunt en opstaande randen

Irritatiewerend

Cilindervormig teenstuk in textiel met schuimstof, bandjes met voering.

Stevigheid

Bijzonder slijtvast door de buitenzool van rubber.

TECHNISCHE INFORMATIE

SURFSTERS en SLIPPERS

Slippers zijn hét schoeisel van surfsters. Niet alleen zijn ze lekker nonchalant en het symbool van zonnige surfspots, ze zijn ook gewoon het ideale schoeisel voor surfers: ze bieden essentiële bescherming voor je voetzolen, zijn eenvoudig, praktisch, makkelijk in onderhoud en ze gaan vooral heel makkelijk aan en uit, zelfs met natte voeten en met je handen vol surfmateriaal.

ONTWIKKELING

Bij OLAIAN laten we ons voor de ontwikkeling van onze slippers leiden door de wensen en behoeften van surfsters, de slippers geschikt zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ontwikkeld en getest door onze teams van surfers in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwerpcentrum van Olaian is gevestigd aan de oever van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters voor wie we onze producten ontwikkelen.

GEBRUIK

Deze slippers zijn geschikt om intensief te dragen, door surfers die ver moeten lopen naar hun surfspot, en over lastig terrein: voor grote afstanden of intensief dragen (tot 8 km lopen per dag), oneffen terrein, hellingen, diverse ondergronden, zelfs rotsen of keitjes.

TEST IN DE PRAKTIJK

Product getest door onze teams, in samenwerking met externe testpersonen en in echte gebruiksomstandigheden.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

zool 60% EVA, 40% Rubber - Thermoplastisch rubber Buitenkant van 60% Polyamide, 40% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord