Snorkelmasker Easybreath blauw

€1250
Ref. : 8304664

Wij hebben de Easybreath uitgevonden, het eerste snorkelmasker dat het volledige gezicht bedekt en waarmee je onder water kunt zien en ademen zoals aan land!

Dankzij het snorkelmasker Easybreath met panoramisch zicht en de mogelijkheid om door de neus en de mond te ademen, kun je nog gemakkelijker de onderwaterwereld ontdekken.

Kleur: Blauw

S/M Niet online beschikbaar
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Meer weten over ons

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Gemakkelijke ademhaling

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus.

Anti-condens

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om aandampen te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Gemakkelijk aan en uit

Elastische verstelbare band die niet aan de haren trekt.

Waterdichtheid

Snorkel met Dry Top om te voorkomen dat er langs boven water binnenloopt.

Waterafvoer

Waterloosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

Anatomisch ontwerp

2 maten met mantel in silicone voor meer comfort en betere afdichting.

Technische informatie

Waarom kun je niet diep duiken met een Easybreath?

Het volume lucht dat wordt vastgehouden in de Easybreath, is veel groter dan in een gewone duikbril, vanaf 1 m diepte wordt de druk van het snorkelmasker op het gezicht erg onaangenaam. Bij vrijduiken is decompresseren verplicht, maar met de Easybreath is dat onmogelijk, omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom is de snorkel van de Easybreath niet langer?

Anders dan je zou denken, steekt de snorkel van de Easybreath hoger boven het water uit dan een gewone snorkel. Een gewone snorkel lijkt langer omdat die begint vanaf de mond en niet bovenop het hoofd zoals bij een Easybreath. Om een ademinspanning te garanderen conform de geldende normen, kunnen we de snorkel niet langer maken.

Welke maat van Easybreath kiezen?

De Easybreath is verkrijgbaar in 2 maten, dus geschikt voor 90 % van de gezichten. Voor kinderen vanaf 10 jaar, jongeren en vrouwen is er maat S/M, voor mannen maat M/L. Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: Er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van de het snorkelmasker. Meer details: https://www.subea.fr/conseils/comment-choisir-la-taille-de-son-masque-easybreath-tp_1331

Waarom zijn we van 4 maten overgestapt op 2 maten?

De maten S/M en M/L zijn geschikt voor 90 % van de gezichten van personen ouder dan 10 jaar. Wij hebben dus beslist om de maten XS en L/XL niet langer te produceren. Door die optimalisatie konden we de prijs van de Easybreath verlagen.

Ik heb een baard, kan ik de Easybreath gebruiken?

Een baard kan er oorzaak van zijn dat er heel wat water binnenloopt. Wij raden heren met baard aan om zich te scheren voordat ze de Easybreath gebruiken omdat de siliconen mantel door de baardharen niet perfect dicht afsluit tegen de huid.

Hoe werkt het exclusieve anti-aandampconcept?

Werkt optimaal in water vanaf 18 °C en berust op het feit dat de vers ingeademde lucht wordt geprojecteerd op het glas voordat die in de neus of mond komt. De vochtige lucht die je uitademt, wordt afgevoerd via de verbindingen opzij die eerst in silicone en daarna in plastic zijn en de lucht naar de snorkel voeren. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Dit is hetzelfde principe als bij de verluchting van je autoruit.

Hoe werkt het Dry Top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath?

Opgelet voor zand! Zorg ervoor dat er geen zand op je Easybreath komt, de korrels maken krassen op het glas. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath repareren wanneer het stuk is?

JA, verleng de levensduur van je snorkelmasker Easybreath! Het atelier van je Decathlon-winkel biedt je een dienst na verkoop. Onderdelen zijn ook online verkrijgbaar: codes van de onderdelen: band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8342901, witte dop - 8363395.

Hier vind je alle meest gestelde vragen

Bekijk alle FAQ over het snorkelmasker Easybreath® op:
https://www.subea.fr/conseils/faq-masque-snorkeling-easybreath-tp_1266

Afmetingen

Hoogte: 28 cm.
Breedte: 18 cm.
Dikte: 12 cm.

Garantie

Beschikbaarheidsduur van onderdelen die noodzakelijk zijn om het artikel te gebruiken: 2 jaar.

Overige informatie

Samenstelling

Rok 100% Siliconen Frame voor skiën 100% Polypropyleen Buis voor duiken 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-Butadieen-Syreen Lens voor duiken 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-Butadieen-Syreen

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen < 10, vrijduiken, intensief zwemmen.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord