Snowboard- en ski-jas voor kinderen SNB JKT 100 zwart

€3500

We hebben deze warme en waterdichte jas voorzien van alle onmisbare functies voor occasioneel snowboarden.

Een lange fit, voor die echte snowboardersstijl, polsmoffen om de sneeuw buiten te houden aan de mouwen, sneeuwvanger om het middel en skipaszak ... Alles wat je zoekt dus in een snowboardjas!

Vraag & Antwoord
Kleur: Carbongrijs / ZWART / BORDEAUX
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warmte

Wattering van 100 g/m². Geruwde voering.

Waterdichtheid

Waterdichtheid

coating 5000 mm, hoofdnaden waterdicht. Kap.

Sterk

Sterk

Schuurbestendige materialen.

Ecodesign

Ecodesign

Product samengesteld uit 59% gerecycleerd polyester voor een goed gebruik

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

De capuchon heeft klittenband, zodat je ze kan oprollen als je ze niet draagt.

Instelbaar

Instelbaar

Polssluitingen. Aanpasbare sneeuwvanger.

Personalisatie

Personalisatie

Etiket om de naam van je kind op te schrijven.

TECHNISCHE INFORMATIE

Houdt de sneeuw buiten

Deze snowboardjas is helemaal gemaakt om de sneeuw buiten te houden:
_ op de rug: sneeuwvanger + lange fit, zodat je erop kunt zitten,
_ aan de polsen (sterk blootgestelde zone): lange mouwen + moffen om je polsen te beschermen,
_ aan de nek: balgkraag die hoog komt / capuchon met klittenband om ze op te rollen wanneer je ze niet draagt en om je hals te beschermen tegen je helm.

4 zakken

Deze snowboardjas is gemaakt voor occasioneel snowboarden. Maar geen nood, hij heeft 4 handige zakken:
_ 2 zijzakken met ritssluiting,
_ 1 binnenzak met klittenbandsluiting,
_ 1 skipaszak op de linkermouw, met klittenbandsluiting.

Capuchon opgerold onder de helm

Als je snowboardt, dan val je weleens en kruipt de sneeuw vaak in je jas. Om die onaangename ervaring zo veel mogelijk te beperken, zijn de kraag en de capuchon samen bedacht.
Om van de capuchon een sjaal te maken en zo te voorkomen dat je sneeuw binnenkrijgt langs de nek, vouw je ze in 4 en maak je de klittenbandsluiting vast. Zo blijft ze goed zitten en dicht ze de spleet tussen je jas en je helm.
De kraag moet je tot boven sluiten voor een perfect sneeuwdicht geheel.

Capuchon onder de helm

De capuchon van de snowboardjassen SNB JKT 100 past niet onder een helm.
Bij de jassen uit de SNB JKT 500-reeks kan dat wel.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DUURZAME ONTWIKKELING

Door:
_ gerecycleerd polyester te gebruiken (buitenstof, wattering, binnenvoering / 59% in gewicht van de jas)
_ door de stof in de massa te kleuren (onderkant van de mouwen en de jas / 8% in gewicht van de jas),
vermindert deze snowboardjas Snb JKT 100 JR (8573487 & 8590046) de impact op het milieu met 15% in Eq CO² in verhouding tot de snowboardjassen voor kinderen van vorig jaar (8494524).

AANVULLENDE INFORMATIE OVER GERECYCLEERD POLYESTER

Door gebruikte kleding of plastic flessen te recycleren voor de productie van ons polyester verminderen we het gebruik van producten uit aardolie en kunnen we toch dezelfde ademende kwaliteit bieden voor je sportartikelen.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER HET KLEUREN IN DE MASSA

Het verven van stoffen vraagt veel water, en zorgt ook voor veel afvalwater uit de verfbaden. Om onze milieu-impact te verlagen hebben we ervoor gekozen om in de massa te verven, door al pigment toe te voegen als het garen gesponnen wordt.

Hoe werkt de productgarantie?

Op dit artikel krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op de kassabon. Artikelen gedekt door de garantie worden gratis gerepareerd of omgeruild. De garantie dekt uitsluitend defecten die niet het gevolg zijn van normale slijtage of abnormaal gebruik.
Alle details over die garantie vind je hier: https://www.wedze.fr/quest-ce-que-la-garantie-textile-5-ans

Hoe kan ik er zeker van zijn dat deze jas stevig en duurzaam is?

We geven 5 jaar garantie op onze producten en bieden een plaatselijke reparatieservice aan voor het geval je het product per ongeluk beschadigt. Neem contact met ons op via decathlon.be voor meer informatie en uitleg over welke acties je moet ondernemen om je product te laten repareren. We selecteren zorgvuldig alle elementen en de constructie van onze artikelen om een maximale stevigheid te garanderen bij het snowboarden.

Vaak komt er via de naden water binnen. Zijn de naden van mijn jas waterdicht?

De jas is niet alleen gemaakt van een waterdichte stof, we verhogen ook de waterdichtheid met waterdichte naden. Op de naden aan de binnenkant kleven we waterdichte tape om het perfect waterdicht te maken. Die waterdichte naden bevinden zich op de delen die het meest worden blootgesteld aan sneeuw (capuchon, schouders).

Waarom is mijn jas waterafstotend?

Een waterafstotende stof laat druppels zo over het oppervlak rollen, dankzij een behandeling op de buitenkant van de stof. De stof slorpt geen water op en het kledingstuk blijft licht en warm. Let wel, die behandeling moet je geregeld herhalen tijdens de hele levensduur van het artikel, gemiddeld om de 2 tot 3 wasbeurten. In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Al onze waterdichte snowboardjassen kregen een waterafstotende behandeling.

Hoe houdt mijn jas me warm?

We kiezen voor een wattering om je warm te houden. Een wattering is een synthetisch materiaal op basis van polyester dat afhankelijk van de grootte van de vezels meer of minder lucht vasthoudt. Er bestaan standaardwatteringen, technische watteringen en watteringen met silicone, elk met verschillende eigenschappen (warm, licht, rekbaar...). We gebruiken een 100% gerecycleerde wattering, om de ecologische voetafdruk van dit artikel te beperken.

Hoe draag ik goed zorg voor mijn kleding?

Om je kledingstuk lang in optimale staat te houden, raden we het volgende aan: Apart wassen op 30°C. Programma synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Geen wasverzachter. Handmatig centrifugeren. Laten drogen op een kleerhanger, op een warme en goed verluchte plek. Niet chemisch laten reinigen. Nooit op een radiator leggen. Eventueel de buitenstof opnieuw waterdicht maken met een waterdichtmakende spray voor textiel.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Garnering 100% Polyester Voering 100% Polyester Manchet 80% Polyamide, 20% Elastaan Ribstof 97% Polyester, 3% Elastaan Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en plooien vermijden, die tasten de coating aan. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

TESTS

Alle snowboardproducten van Dreamscape worden getest in de echte omstandigheden waarvoor ze worden gemaakt: bij sneeuwval, in koud weer, en in alle andere omstandigheden waar je tijdens het snowboarden (of skiën) mee te maken krijgt. Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers na of het product dat ze ontwierpen perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Snowboard- en ski-jas voor kinderen SNB JKT 100 zwart
Snowboard- en ski-jas voor kinderen SNB JKT 100 zwart
Snowboard- en ski-jas voor kinderen SNB JKT 100 zwart

Vraag & Antwoord