Snowboardbindingen heren en dames Nexus zwart

€17000

Bindingen voor beginners en gevorderden, voor zowel op als buiten de pistes en voor wie snel in zijn bindingen wil stappen.

Deze Flow-bindingen hebben een instap achteraan zodat je er heel snel in/uit kan stappen en tijdens het riden de achterste voet gemakkelijker kan bewegen.

Maat: maatwijzer
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

Positiebehoud product

Je voet is goed ondersteund, zelfs als je de blauwe of zwarte piste afsuist.

Handelingsnelheid

Handelingsnelheid

Achterinstap die werkt op de klassieke manier. Erin stappen, sluiten, weg.

Instelbaar

Instelbaar

Interne en externe strap, kabel achteraan.

Schokdemping

Schokdemping

EVA-schuim aan hiel en tenen.

Aanpasbaarheid

Aanpasbaarheid

maat binding: schoenmaat M: 37,5 => 41 L: 41,5 => 44 XL: 44,4 => 48,5

Positiebehoud product

Positiebehoud product

Naast de instap achteraan heeft Nexus ook klassieke buckles.

Inhoud

Inhoud

Geleverd met schijven en schroeven

Compatibiliteit

Compatibiliteit

Voor boards met normale inserts 4x4, Burton 3D of Chanel Burton.

TECHNISCHE INFORMATIE

Beschrijving

De NEXUS all-terrain is een ongecompliceerde binding, zonder concessies te doen aan topprestaties. De baseplate in gegoten composiet en de ExoFit Power Straps zetten je voet muurvast en zijn heel comfortabel om een hele dag lang te riden. De UniBack met EVA wattering verhoogt het comfort. De extra breedte zorgt voor een geweldige stabiliteit en natuurlijk blijft de SpeedEntry zijn grootste troef om een hele dag lang onbekommerd te genieten van de sneeuw.

Baseplate H en MICRON reeks

De reeksen H & Micron zijn vervaardigd met het heel stevig en iets toleranter composietmateriaal POM en hebben hetzelfde rockered design. Ze zijn perfect voor elk terrein, bieden een stabiel platform en een gemakkelijke in- en uitstap.

UNIBACK spoiler

De UNIBACK is een lichte spoiler in één stuk die lichtjes schuin staat zodat je gemakkelijker in en uit de bindingen stapt. Hij is bovendien voorzien van comfortabele EVA pads die de druk op het been verminderen.

FUSION EXO-FIT straps

De FUSION EXO-FIT strap heeft een buitenstructuur die het EVA-schuim omhult, volledig in 3D om zich perfect aan te passen aan je boot, je enkel goed te ondersteunen en tegelijk een uitstekende krachtoverbrenging te bieden.

LSR buckles

De innovatieve Locking Slap Ratchet (LSR) buckles bieden de mogelijkheid om in en uit je bindingen te stappen zoals je zelf verkiest. Ze vergrendelen samen met de SpeedEntry om een optimale spanning van de straps te garanderen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Let erop dat je voor elk vertrek controleert of de schroeven nog goed vastzitten. Opbergen tijdens de zomer: je kan de bindingen op je board laten.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading