Softshell wandeljas voor kinderen MH550 turquoise 2- 6 jaar

€2000

Ons team van ouders van jonge wandelaars ontwikkelde deze softshell jas om je kind tegen de kou en de wind te beschermen bij al zijn activiteiten.

Dankzij de membraanstof is deze jas bestand tegen alle avonturen van je kind. Hij beschermt je kleine held tegen de wind maar ook tegen fijne regen zodat hij nog snel kan gaan schuilen!

Vraag & Antwoord
Kleur: Caribisch blauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Winddicht

Beschermt uitstekend tegen de wind dankzij het membraan

Afparelend vermogen

Waterafstotend. Druppels glijden van de stof af, lang genoeg om te gaan schuilen

Warmte

Softshell en geruwde stof die de lichaamswarmte goed vasthouden.

Ademend vermogen

Het microporeuze membraan voert vocht af naar buiten.

Sterk

Robuuste jas, kan tegen een stootje

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterafstotend

Eigenschap die wordt verkregen door de stof met een speciale behandeling waterafstotend te maken. Dit zorgt ervoor dat druppels van het oppervlak van de stof rollen, die dus geen water opslorpt. Zo blijft het kledingstuk licht, ademend en warm.
Die behandeling kun je herhalen gedurende de levensduur van het kledingstuk. Sprays om de buitenkant in te spuiten zijn te verkiezen boven middelen die je toevoegt tijdens het wassen, want die kunnen het ademend vermogen van de stof aantasten.

Winddicht

Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk afkoelt. De windchill-factor of gevoelstemperatuur wordt berekend volgens de wind en de buitentemperatuur: bij een temperatuur van 5°C en een wind van 30 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur 0°C. Bij een temperatuur van 0°C en een wind van 30 km/u voelt het voor het lichaam aan alsof het -6°C is. De stof van onze kleding voorkomt afkoeling door de wind

Microporeus membraan

Het membraan is een polyurethaanlaag tussen het buitenmateriaal en het binnenmateriaal van de softshell jas. Het beschermt tegen de wind en houdt de lichaamswarmte vast. Het membraan is ook ademend: dankzij microscopisch kleine poriën voert het de damp die het lichaam produceert tijdens een inspanning naar buiten af. Hierdoor wordt condensvorming in de jas vermeden en blijft de drager ervan dus warm en droog.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

Decathlon is het eerste Franse bedrijf dat een milieuscore heeft ingevoerd. Deze score werd uitgewerkt met het ADEME (het Franse Agentschap voor Milieu- en Energiebeheer) en enkele andere Franse bedrijven. Zo kunnen we op een schaal van A tot E, met A als beste score, de milieu-impact van onze artikelen meegeven.
http://sustainability.decathlon.com

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Hoofdvoering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van vlammen en warmtebronnen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat we onze artikelen in reële omstandigheden moeten gebruiken om ze continu te kunnen verbeteren.

Goedgekeurd door

Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord