Wandeljas voor kinderen Softshell MH550 2-6 jaar

€2000

Onze ontwikkelaars en ontwerpers hebben deze softshell-jas speciaal ontwikkeld om je kind te beschermen tijdens een wandeling, zelfs bij stevige inspanningen.

De Softshell is winddicht, waterafstotend, licht en warm! Bovendien wordt hij milieuvriendelijk ontworpen.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw / Caribisch blauw

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Winddicht

Softshell-materiaal dat beschermt tegen afkoeling door de wind.

Afparelend vermogen

Druppels parelen af, houdt lang genoeg droog om een schuilplaats te zoeken.

Warmte

Geruwde voering voor comfort en warmte.

Ecodesign

Hoofdmateriaal met 87% gerecycleerd polyester.

Sterk

Slijt- en scheurvaste stof, goed bestand tegen vaak wassen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterafstotendheid:

Eigenschap die wordt verkregen door de stof met een speciale behandeling waterafstotend te maken. Zo rollen de druppels mooi van het oppervlak van de stof, die dus geen water absorbeert. Zo blijft het kledingstuk licht, ademend en warm.
Die behandeling kan je herhalen tijdens de hele levensduur van het product, zodat het doeltreffend blijft presteren. Sprays om de buitenkant in te spuiten zijn beter dan speciale wasmiddelen, want die kunnen het ademend vermogen van de stof aantasten.

Winddichtheid:

Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk afkoelt. De windchill-factor of gevoelstemperatuur wordt berekend volgens de wind en de buitentemperatuur: bij een temperatuur van 5°C en een wind van 30 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur 0°C. Bij een luchttemperatuur 0°C en een wind van 30 km/u voelt het voor het lichaam aan alsof het -6°C is. De stof die we gebruiken voor onze producten voorkomt dat effect.

Tests

Stoffen bestemd voor kinderkleding: de kleurvastheid wordt gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Tegelijk wordt het gebruik van stoffen die giftig zouden kunnen zijn verboden door een erg streng bestek.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en bewaren op een schone en droge plaats

TESTS

Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in echte omstandigheden onze producten voortdurend kunnen bijschaven.

Goedgekeurd door

Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten