SPIKES VOOR ATLETIEK AT SPRINT

€6500
Ref. : 8506071

Onze ontwikkelaars, stuk voor stuk fervente atleten, bedachten deze spikeschoen speciaal voor wedstrijden op de piste. De ideale kompaan!

Je doet aan atletiek en bent op zoek naar een echte sprintschoen? Ontdek dan snel dit paar spikes, dat perfect is voor alle spurt- (60 m, 400 m) en hordenummers.

Kleur: Donkerblauw / Lichtblauw / Licht neongroen

 • 36 Niet online beschikbaar
 • 37 Niet online beschikbaar
 • 38 Niet online beschikbaar
 • 39 Niet online beschikbaar
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42 Niet online beschikbaar
 • 43 Niet online beschikbaar
 • 44 Niet online beschikbaar
 • 45 Niet online beschikbaar
 • 46 Niet online beschikbaar
 • 47 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Grip

Acht ankerpunten en kleine tandjes vooraan, voor veeleisende spurters.

Energieteruggave

De TPU-plaat maakt de schoen licht en antislip.

Voetsteun

Een schoen die zich mooi vormt naar je voet, zo zit hij als gegoten.

Technische informatie

Een schoen gemaakt voor sprinters

Je bent een gevorderde atleet en je wilt je specialiseren in de spurt? Dan hebben we voor jou deze spikeschoenen ontwikkeld. Ze staan je optimaal bij op de piste bij alle spurt- (60 m, 400 m) en hordenummers. Een schoen die tegelijk lichtheid, steun en grip biedt. De TPU-plaat ondersteunt de voet en geeft het vermogen optimaal vrij, om top te presteren op de piste!

Zit als gegoten:

Het bovenwerk van deze schoen zet zich mooi naar je voet. "Je kan ze blootsvoets dragen! Dankzij het dunne bovenwerk sluit de schoen mooi aan op de voet. Zo zit hij als gegoten, want sprinters bijzonder op prijs stellen", aldus Mehdi, productmanager bij Kalenji. De 'anatomische' tong vormt zich mooi naar je voet. Ze hindert op geen enkel moment en beweegt niet. Onze designers hebben ook veel aandacht besteed aan de hiel, voor een optimale steun tijdens het rennen.

Ren met droge voeten!

"Niets zo onaangenaam als doorweekte voeten na een paar rondjes op de piste", gaat Medhi voort. Hij is productmanager bij Kalenji en al van jongs af een echte sprinter. En daarom heeft ons team de spikes zodanig ontworpen dat ze geen water binnenlaten. Om in alle vertrouwen te kunnen spurten, hebben we de schoen ook voorzien van een stevige, schuurvaste wreef, die niet afslijt wanneer je uit de startblokken schiet.

Een schoen getest en goedgekeurd door atleten:

Voor we onze spikeschoenen op de markt brengen, laten we ze testen door een divers panel van een 40-tal sprinters, van regionale wedstrijdlopers tot internationale atleten. "Bij die tests viel hen vooral de uitstekende balans tussen feeting/steun en breedte op", vertelt Driss, testingenieur bij Kalenji. Na drie testfases zijn we dan ook bijzonder trots dat we u nu de finale versie van de AT Sprint kunnen voorstellen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Bovenwerk van de schoen 60% Polyester, 40% Thermoplastisch Polyurethaan Buitenzool van 80% Thermoplastisch Polyurethaan, 20% Ethyleen Vinyl Acetaat Voering en sok 60% Polyester, 40% Ethyleen Vinyl Acetaat

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats. Je kan deze spikes ook bewaren in de spiketas van Kalenji. Dankzij het verluchtingsroostertje in de tas kunnen ze zo vlot drogen.

TESTS

Al onze spikeschoenen worden in de praktijk getest, door onafhankelijke testers en in echte trainings- en wedstrijdomstandigheden. Doel van die tests is om het product bij te schaven tijdens de ontwikkeling, en dat zo objectief mogelijk. Zo breek jij je records en verleg je je grenzen.

Goedgekeurd door

Voor ze in de rekken lagen, zijn deze schoenen getest op honderden wedstrijden, starts vanuit de startblokken en sprongen over hordes.
Zo voldoen ze helemaal aan het gebruik en de verwachtingen van de meest veeleisende sprinters. Gemaakt voor korte sprints, maar ook geschikt voor de langere sprintnummers.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord