Sportbeha voor fitness 540 crop top gemiddelde ondersteuning zwart

€2400

8643070

We ontwikkelden deze sportbeha voor activiteiten met gemiddelde impact: cardioboksen, dans-workouts, trainen op een stepbankje.

We hebben deze sportbeha met gemiddelde ondersteuning voorzien van dat kenmerkende crop top-model, een ademend materiaal en uitneembare schuimpads. Hij past perfect bij de leggings uit de collectie.

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Borstondersteuning

GEMIDDELD: beperkt de bewegingen met 36,6% bij medium impact-sporten.

Zweetafvoer

De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

Verstelbaar

Deze sportbeha is niet verstelbaar.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Borstvorming

Deze sportbeha heeft uitneembare pads om je boezem mooi te laten uitkomen.

Technische informatie

Cups met uitneembare schuimpads

De sportbeha 540 voor cardiofitness biedt gemiddelde ondersteuning dankzij de twee uitneembare schuimpads.

Een sportbeha geschikt voor activiteiten met gemiddelde impact

De sportbeha 540 met gemiddelde steun is speciaal gemaakt voor medium impact-cardiofitness* (zoals cardioboksen, dans-workouts en steppen).
* Vermindert schokken met 36,6% ten opzichte van een klassieke beha, bij medium impact-activiteiten.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting, om goed voor je borsten te zorgen

Tijdens het sporten worden je borsten, die kwetsbaar zijn en bijna uitsluitend worden ondersteund door huid, veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, afhankelijk van de intensiteit. Een sportbeha geeft de noodzakelijke steun en meer comfort tijdens het fitnessen. Hij beschermt je borsten tegen schokken, pijn en vroegtijdige verslapping.

Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Terwijl je sport, rekken de huid en de ligamenten van je borsten uit door de belasting. Zonder de juiste ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te hinderen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen (pilates, stretching, spiertraining ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dans-workouts, cardiotraining ...) en veel ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen (oefeningen met een stepbankje, hardlopen op de loopband, trampolinespringen...).

Hoe kies je de juiste maat?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste maat te bepalen, pak je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het breedste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; kijk in de maattabel om je maat te vinden.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

De DOMYOS-sportbeha's zijn door onze teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op letsels en druk op de lymfeklieren te vermijden, we beperken zoveel mogelijk naden ter hoogte van de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie goed afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden getest in onze labs, door de borstondersteuning te controleren (we meten hoeveel trager de borsten bewegen tijdens het sporten*). Elke sportbeha wordt beoordeeld en krijgt dan een score: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning, 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS verminderen het bewegen van de borsten met minstens 10% (niveau 1) en tot 50% (niveau 5) in vergelijking met een gewone beha.

Worden de DECATHLON-producten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Domyos zet zich in voor de planeet

Deze sportbeha bevat 70% gerecycled polyamide. Wat houdt dat in? Dat betekent dat de beha niet alleen technisch is, maar dat we ook rekening hielden met de ecologische voetafdruk ervan. Kort samengevat: polyamide is een kunstvezel gemaakt van aardolie. Kiezen voor gerecycled polyamide houdt in dat productieresten of producten die bestemd waren om te worden weggegooid, worden ingezameld en getransformeerd in plaats van nieuwe grondstoffen te gebruiken. Dat is al een stap in de goede richting, toch?

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 73% Polyamide, 27% Elastaan Hoofdvoering 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Elastaan Tweede voering 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Elastische strook 92% Polyethyleentereftalaat (PET), 8% Elastaan

TESTS

We raden je aan om de schuimvullingen uit je beha te halen voor je hem in de wasmachine stopt. Gebruik bij voorkeur een wasnetje.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Afbeeldingen

Sportbeha voor fitness 540 crop top gemiddelde ondersteuning zwart
Sportbeha voor fitness 540 crop top gemiddelde ondersteuning zwart

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Impact op het milieu

co2-impact-cover
De CO2-voetafdruk van dit product is :
20,14 kg CO2e
1 kg CO2e vertegenwoordigt 5km in een benzinewagen (volgens de ADEME's Base Carbone©)
Wat is de CO2-voetafdruk? Dit is de voetafdruk die wordt gegenereerd door alle broeikasgassen die door het product worden uitgestoten, vanaf de fabricage tot het einde van de levensduur. Ter vereenvoudiging, wordt deze voetafdruk omgerekend in kilo CO2-equivalent. Meer informatie over het meten van de CO2-voetafdruk van onze producten