Soortgelijke producten
Sportbeha voor fitness 540 met gemiddelde ondersteuning
Sportbeha voor fitness 540 met gemiddelde ondersteuning
Sportbeha voor fitness 540 met gemiddelde ondersteuning
Sportbeha voor fitness 540 met gemiddelde ondersteuning
Sportbeha voor fitness 540 met gemiddelde ondersteuning
Sportbeha voor fitness 540 met gemiddelde ondersteuning

Sportbeha voor fitness 540 met gemiddelde ondersteuning

€2000

Deze sportbeha met gemiddelde ondersteuning is geschikt voor medium impact activiteiten als cardioboksen, dansworkouts of steppen.

We kozen zachte en ademende schuimvullingen voor deze sportbeha met gemiddelde ondersteuning. Verander je look door de bandjes op de rug te veranderen, voor een trendy en sportieve uitstraling.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

LICHT: vermindert de beweging van de borsten met 44,4%* bij medium impact activiteiten

Zweetafvoer

Blijf droog tijdens de inspanning dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Instelbaar

Verstelbare bandjes.

TECHNISCHE INFORMATIE

Met schuimvullingen

De fitnessbeha 540 met gemiddelde ondersteuning heeft twee voorgevormde schuimvullingen.

Verstelbare bandjes en aanpasbare rug

We kozen voor verstelbare bandjes en een afstelling op de rug. Zo kan je deze sportbeha perfect op jouw lichaam afstellen, voor comfort en ondersteuning tijdens al je cardio-activiteiten.

Pas je stijl aan volgens je wensen

Je kunt de bandjes op verschillende manieren dragen: naar keuze recht of gekruist op de rug!

Kies de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten worden de huid en het bindweefsel van je borsten uitgerekt. Zonder de juiste ondersteuning riskeer je pijn of voortijdige verslapping. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te wijzigen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

We ontwikkelden onze sportbeha's met drie verschillende ondersteuningsniveaus naargelang de sport die je beoefent: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten weinig bewegen (pilates, stretching, spiertraining …); gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dansworkouts, cardiotraining ...); veel ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten veel bewegen (steppen, trainen op een loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste behamaat?

De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je maat te bepalen, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder dat je een beha draagt): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen. Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?

Ons team ontwikkelde de sportbeha's van DOMYOS om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden. We gebruiken geen beugels om het risico's op letsel en druk op de lymfeklieren te vermijden. We beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie). We geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren voor meer draagcomfort en een aanzienlijk lager risico op irritatie.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden gecontroleerd in onze laboratoria waar we de mate van ondersteuning bepalen aan de hand van een test die meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten*. Op basis daarvan worden ze geklasseerd van 1 tot 5: 1 voor lichte steun, 3 voor gemiddelde steun en 5 voor veel steun.
*De fitnessbeha's van DOMYOS garanderen een afname van de bewegingen van de borsten met minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) in vergelijking met een gewone beha.

Worden de producten van DECATHLON voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 84% Polyamide, 16% Elastaan Voering 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Voering tussenstuk 100% Polyamide Voering cup 100% Polyester Elastische strook 71.6% Polyamide, 17.4% Elastodieen, 11% Polyester

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord