Sportheadset met Bluetooth Backbeat Fit 2100

€10000

Blijf goed zichtbaar terwijl je rent en hoor alle omgevingsgeluiden dankzij de reflecterende afwerking en de Always Aware™-dopjes.

Maak je lastigste runs wat aangenamer met de draadloze, superstabiele, zweetbestendige en waterdichte sportheadset BackBeat Fit 2100.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

PRODUCTVOORDELEN

Autonomie

Tot 7 uur draadloos naar muziek luisteren

Ondoordringbaarheid

De oortjes zijn waterdicht en bestand tegen transpiratie (IP57-norm)

Positiebehoud product

Ontworpen met aangepaste dopjes en opzetstukje rond de oren

Reikwijdte

Tot 10 meter

AFBEELDINGEN

Sportheadset met Bluetooth Backbeat Fit 2100

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoor wat er rondom je gebeurt

Train in alle veiligheid in de openlucht, met de sportheadset BackBeat Fit 2100, voorzien van de speciale Always Aware™ oordopjes, zodat je alles wat er rondom je gebeurt goed hoort. En dankzij de reflecterende afwerking ben je ook in het donker goed zichtbaar.

Stabiel en comfortabel

De headset BackBeat Fit 2100 beschikt over aangepaste oordopjes, een achter-het-oorontwerp en een lichte en flexibele beugel die op de nek rust en mooi blijft zitten tijdens je trainingen.

Ononderbroken trainen, in alle weer

De waterdichte en zweetbestendige sportheadset BackBeat 2100 doorstaat probleemloos zelfs je zwaarste runs in de openlucht. Met de draadloze autonomie van 7 uur ben je perfect gewapend voor een stevige trainingsweek, in alle weersomstandigheden.

Een ervaring op maat

Vanaf nu hoef je tijdens je training niet meer te stoppen om je oortjes in te stellen. De My Tap-functie (beschikbaar via de BackBeat-app) zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen wat je tijdens je training nodig hebt. Je hoeft je training echt niet meer te onderbreken: één of twee keer drukken volstaat om een stopwatch te starten, een timer in te stellen of je favoriete playlist te selecteren via je hoofdtelefoon.

Kenmerken

- Veiligheid
- Stabiliteit en comfort
- Zeven uur autonomie
- Zweetbestendig en waterdicht
- Bediening op het toestel
- My Tap
- Plantronics audiokwaliteit
- Draadloos

Garantie

2 jaar

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten