Sportschoenen badminton, squash, indoor sporten SHADOW TOUR wit

€11000
8661799

Voor ervaren speelsters die een lichte, dynamische schoen willen.

Deze schoen heeft alle voordelen waar expert speelsters naar op zoek zijn: licht, goed ondersteunend, dynamisch, stabiliserend en dempend.

Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

Positiebehoud product

De concepten Michelin ACTIV SCUL en ARIAPRENE bieden uitstekende ondersteuning.

Schokdemping

Schokdemping

De tussenzool biedt door zijn dichtheid een goede afzet en demping.

Sterk

Sterk

Het SOFT SHIELD en FRONT RUBBER verhogen de duurzaamheid van de schoen.

TECHNISCHE INFORMATIE

ORTHOLITE:

Inlegzool in polyurethaan met cellenstructuur en vormgeheugen, antibacterieel behandeld. Een bijzonder lichte zool met een superieure ventilatie en een doeltreffende vochtregulering die langer zijn dempende eigenschappen behoudt.

DCS:

De tussenzool heeft een variabele stevigheid. Steviger onder de voorvoet voor meer afzetkracht, zachter onder de hiel om schokken beter te dempen.

MICHELIN ACTIVE SCULPTURE:

Een technologie ontwikkeld door Babolat in samenwerking met Michelin die bestaat uit een driedimensionale grip voor de buitenzool, voor explosieve bewegingen en plotselinge stops.

BUMPER:

De hiel wordt beter beschermd bij het afzetten op de vloer dankzij een externe hielkooi aan de achterzijde van de schoen. De bumper dempt de schok voor meer comfort en om de gewrichten te ontlasten.

SOFT SHIELD

Versteviging aan de neus van de schoen, aan de binnenkant. Beschermt de schoen tegen voortijdige slijtage door het schuren over de vloer (typisch bij uitvalspassen naar voren).

ARIAPRENE:

Nieuw bovenwerk met een laag EVA-schuim tussen twee lagen mesh, zorgt ervoor dat de schoen meer ondersteuning biedt en verhoogt het ademend vermogen.

3D MESH TONGUE

Nieuwe tong in 3D-mesh die de voorvoet nog meer omhult voor meer comfort.

FRONT RUBBER

Rubberen versteviging vooraan voor meer duurzaamheid

Garantie

1 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Om de hygiëne van je schoenen te verzekeren, raden we aan om ze op een droge en frisse plaats te bewaren en de binnenzool er na gebruik altijd uit te halen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor tennis