Sporttas Essential 35 liter zwart

€1200

8580093

We ontwikkelden deze sporttas met schouderband om je sportspullen mee te nemen. Opvouwbaar in het zakje!

Weet je geen blijf met je tas nadat je ze hebt gebruikt? We ontwikkelden deze compacte en sterke schoudertas die je kunt opvouwen in het zijzakje en dus thuis gemakkelijker kunt opbergen.

Kleur:

ZWART / Carbongrijs

Maat:

maatwijzer
35 LITRES
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Volume

35 liter. Handbagageformaat (vliegtuig). Afmetingen (uitgevouwen) = 49x26x25 cm.

Compactheid

Opvouwbaar in het zijzakje | Opgevouwen tas = 26 x 25 x 10 cm

Meerdere vakken

3 vakken (1 hoofdvak, 1 zijvak, 1 voor persoonlijke spullen).

Levensduur

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

Technische informatie

Ontwikkeling van de schoudertas ESSENTIAL 35L

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Dit model kan je in zichzelf opvouwen, zodat je de tas gemakkelijk overal mee naartoe neemt en thuis opbergt. Deze tas kan ook dienen als reistas.

Ecodesign - SPINBADMETHODE

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, en het water uit de verfbaden wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om die milieu-impact te verminderen, kiezen we voor kleuring in de massa, waarbij de kleurpigmenten al bij de productie van het garen worden geïntegreerd.
We gebruiken die verftechniek op de modellen met productnummer 8580093 en 8580096, waarvan meer dan 50% van het totale gewicht geverfd is volgens de spinbadmethode.

Waarom hebben we onze ESSENTIAL-sporttassen ontwikkeld?

Elke sporter moet zijn sportuitrusting makkelijk kunnen meenemen tijdens al zijn verplaatsingen, of je nu in een club, individueel of gewoon voor je plezier traint. Daarom kwamen we op de proppen met onze ESSENTIAL-collectie, tassen voor elk gebruik, met de benodigde vakken om je schone en vuile spullen perfect van elkaar te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp teruggebracht tot de basis, zonder aan sterkte en functionaliteit in te boeten.

Afmetingen en gewicht van de schoudertas Essential 35 l

Tas opgevouwen 26 x 25 x 10 cm
Tas uitgevouwen 49 x 26 x 25 cm
338 gram

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plek.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon hechten we veel belang aan de duurzaamheid van onze producten. Daarom testen we ze uitgebreid in de praktijk en in het lab, zodat we er zeker van zijn dat ze lang meegaan. Enkele van die testen zijn de Jerk-test om de belasting met gewicht te controleren (herhaaldelijke belasting tot 10 000 cycli) en de trektest op de stof en de bevestigingspunten.

Goedgekeurd door

WAT IS DE CEL VOOR PRODUCTCERTIFICATIE VAN KIPSTA PRECIES?
De cel voor productiecertificatie van Kipsta bestaat uit opgeleide testingenieurs die zich bezighouden met: Het uitwerken van specifieke procedures en testen rond het gebruik van de producten | Het aanwerven van bekwame testpersonen die de kwaliteit van de producten ten gronde kunnen evalueren | De objectieve analyse van de resultaten via statistische hulpmiddelen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren