Squashracket SR 560

€3000
Ref : 7192 8399090

Ontworpen voor: ervaren squashers op zoek naar een racket met power, dat bovendien kleine foutjes vergeeft.

De Artengo SR 560 is onze budgettopper in grafiet en speciaal gemaakt voor regelmatige squashers die kracht en tolerantie zoeken in een racket..


Maat
 • unieke grootte Voorraad 1634
Voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

Bundlespdo_productconversionzone.scala.html

 • €3000
  Artengo
  Squashracket SR 560
  Beschikbaar in
 • €350
  Artengo
  Squashbal SB 930 x 2 gele stip
  Beschikbaar in
€3350

PRODUCTVOORDELEN

Tolerantie

Breed slagblad van 499 cm².

Vermogen

Dankzij het frame uit High Modulus-carbon en de verbrede shaft.

Wendbaarheid

Neutrale balans (355 mm onbesnaard)

Ergonomische greep

Met nieuwe Tacky-grip

TECHNISCHE INFORMATIE

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Vermijd bij voorkeur grote temperatuurschommelingen. Vermijd lage temperaturen (lager dan 5 graden).

TESTS

Ons artikel is getest in onze TechCenters, samen met onze technische partners. Het racket Artengo SR 960 werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende squashers. Tijdens de tests werd het Artengo SR560 racket vergeleken met de beste producten van het moment op de markt.

Samenstelling

"Frame van een racket : 100.0% Carbon Skateboardgreep : 100.0% Polyurethaan Grommet van een racket : 100.0% polyamide 6 Besnaring racket : 100.0% Polyamide End cap van een racket : 100.0% Polyethyleen"
"kader : 55.0% Koolstofvezel, kader : 45.0% Hars handvat : 70.0% Polyurethaan, handvat : 30.0% polyamide 6.6 Touw : 100.0% Polyamide Beschermhoes : 100.0% polyamide 6"

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

4.3 /5
16 Beoordelingen
16 Gebruikers bevelen dit product aan
5
8
4
6
3
1
2
0
1
1
Fout in besparingspatroon ?
1/5
zelfde als Harald meegemaakt. Nieuw racket gekregen, besnaring hield het niet lang vol. Vorige week opnieuw laten besnaren met duurste tecnifibersnaren, letterlijk 3 maal geslagen en ze begaven het weer. Jammer want het frame lijkt me stevig en licht. Er zit volgens mij een fout in het besnaringspatroon of in de manier van besnaren bij decathlon. mvg Jonathan
Meer
antwoord van het merk
Beste,

Bedankt voor uw klantenbericht.

Het spijt me om te lezen dat u niet tevreden bent over uw squashracket.  Als ik het goed begrijp is het telkens de besnaring die het zeer snel laat afweten ...

Een besnaring is altijd iets "fragiel" en de kans is altijd bestaande dat in uitzonderlijke gevallen de draad snel stukgaat (afhankelijk van zeer veel externe factoren zoals type draad, type spelstijl, aantal kilo's op de draad, temperatuurwissel warm-koud, menselijke besnaringsfout, ...) ... maar 2 keer snel achter elkaar is niet normaal.

Hoe toevallig het ook mag klinken (ik ben me hier zeer bewust van, maar het is de waarheid) ik speel zelf al bijna een jaar met deze racket en heb er zowel de artengo als tecnifibre besnaring al op gehad ... In het begin was mijn bespanning té hard voor mijn spelstijl en brak de snaar snel, nu ik met 1,20 dikte speel en "slechts" met 11,5 kilo is de racket perfect voor mij.

In plaats van u opnieuw een gratis bespanning of racket aan te bieden zonder de oorzaak van de breuk te kennen zou ik graag even met u contact opnemen. Hopelijk kan ik met enkele gerichte vragen niet alleen dit probleem snel oplossen maar kan ik ook achterhalen samen met u wat er kan gebeuren om dit in de toekomst te vermijden.

Aarzel niet om mij via een persoonlijk bericht (wim.schepens@decathlon.com) aan te geven wanneer en hoe ik u zou mogen contacteren.

Met sportieve groeten,

Wim Schepens National Sportsmanager Racketsports Decathlon België
Meer
Uitstekend Racket
5/5
Super sqaushracket getest ,met Artengo SR830 en SR890. Bij SR890 merk je duidelijk dat er een verschil van materiaal in het racket zit. Het racket is erg licht en heel goed wenbaar. Wat fijn is voor beginnend/onervaren sqausher.
Erg tevreden over het racket zowel op de baan als naast de baan.
De dikkere steel van het racket vind ik persoonlijk heel fijn. Het gewicht van 130 gram (ex snaar grip cap en bumper) in combinatie met de balans van 335 mm.
Dit is super racket en zeker aan te bevelen.
Meer
Excellent compromis
4/5
Étant moi-même un joueur de compétition. Je pratique le squash 5 à 6 fois semaine. Je suis vice-champion d'Europe en vétéran. Ce produit est excellent au point de vue cadre, équilibre et rapport puissance/touché à condition de remplacer le cordage qui lui n'est pas à la hauteur du reste. Je joue avec cette raquette depuis 3 ans et ne compte pas changer.
Meer
antwoord van het merk
Bonjour,

Je suis ravi de lire votre commentaire!

Il y a un an que j'ai commençé de jouer squash avec cette raquette et j'adore aussi le cadre et l'équilibre. A partir de septembre le nom de cette raquette et la couleur va changer ... mais n'inquiette pas le reste est identique.

Sportivement,  

Wim Schepens National Sportsmanager Racketsports Decathlon België
Meer

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Artengo

Squashbal SB 830 x2 rode stip

(13)
Artengo

Rackethoes BL 720 blauw/zwart

(24)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard