Stappenteller met versnellingsmeter ONWALK 100 zwart

€1000
8331544

Onze teams ontwikkelden deze stappenteller om je stappen en afgelegde afstand te tellen tijdens je sportieve of dagdagelijkse wandelingen over vlak terrein.

Deze stappenteller telt je stappen en de afgelegde afstand, waar je hem ook stopt of hangt: aan je broeksriem, in je zak of in je tas.

Vraag & Antwoord
BEST BEOORDEELD
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Meting van de parameters

Aantal stappen en afgelegde afstand.

Precisie

Precisie

Altijd nauwkeurig, waar je hem ook hangt of stopt: broeksriem, zak, tas ...

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Schakelt automatisch in zodra je begint te wandelen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Je progressieparameters

Aantal stappen, afgelegde afstand.

MET VERSNELLINGSMETER

De ONwalk 100 meet je wandelactiviteit aan de hand van een 3D-versnellingsmeter. Zo kan hij je stappen heel precies bijhouden, waar je de teller ook hangt of stopt: in je broekzak, in je tas, aan je broeksriem.

TRACKT AUTOMATISCH

De ONwalk 100 begint automatisch je stappen te tellen en je afstand te meten zodra je je activiteit aanvat. Duw lang op de centrale knop om de teller te resetten.

Automatische paslengte

Je wandelafstand wordt berekend door het aantal stappen dat je zet te vermenigvuldigen met je paslengte. De ONwalk 100 maakt automatisch een raming van die paslengte, op basis van de ingestelde lengte. Zo is hij enorm intuïtief in gebruik. Als je dat wenst, kun je ook zelf de lengte van je passen invoeren, voor een nauwkeurigere meting.

Automatische stand-by

De ONwalk 100 gaat automatisch in slaapstand na 30 seconden inactiviteit, zo gaan de batterijen langer mee.

Batterij

Inclusief CR2032-batterij.

Gebruiksinstructie

Deze stappenteller is enkel geschikt om te tracken bij wandelingen op vlak terrein. Je kan hem niet gebruiken voor hardlopen of voor trektochten in de bergen of op glooiend terrein.

Garantie & dienst na verkoop

Op alle Decathlon-producten krijg je 2 jaar garantie. Voor al je vragen kun je terecht op onze support-website support.geonaute.com. Je vindt er allerhande nuttige tips om je product juist te gebruiken: handleidingen, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes. En om je optimaal bij te staan, is ons support-team de klok rond beschikbaar om je persoonlijk van dienst te zijn.

Voor meer informatie

https://support.decathlon.fr/support/onwalk-100-tp_35478

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Stof binnenkant 70% Epoxy, 30% Koper Onderlaag - Basismateriaal 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Bovenlaag - Basismateriaal 50% Polycarbonaat, 50% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Stof buitenkant 70% Katoen, 30% Roestvrij staal

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor hardlopen of wandelingen op glooiend terrein

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van testgebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Deze tests worden geleid en begeleid door een gespecialiseerd team van ingenieurs. Ze helpen onze productmanagers, ingenieurs en alle productteams om technische producten te ontwikkelen en te ontwerpen die helemaal voldoen aan de wensen en behoeften van onze gebruikers.

Handleiding

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Stappenteller met versnellingsmeter ONWALK 100 zwart
Stappenteller met versnellingsmeter ONWALK 100 zwart

Vraag & Antwoord