T-shirt voor cardiofitness heren 120 bordeauxrood

€800

Voor wie (opnieuw) begint te fitnessen.

Op zoek naar een ademend, rekbaar EN milieuvriendelijk T-shirt voor een voordelige prijs? Dit T-shirt is precies wat je nodig hebt!

Vraag & Antwoord
Kleur: BORDEAUX
Maat: maatwijzer
ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Blijf droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Bewegingsvrijheid

360°-concept om vrij te bewegen. Speciaal ontwikkeld model, design en stof.

Ecodesign

Gemaakt van gerecycleerd polyester uit respect voor onze planeet.

Ventilatie

Onderaan de rug zit een opengewerkte inzet die goed verlucht

AFBEELDINGEN

T-shirt voor cardiofitness heren 120 bordeauxrood

TECHNISCHE INFORMATIE

T-shirt voor fitness of voor hardlopen: wat is het verschil?

Als je fitnesst, beweeg je in alle richtingen, 360° in het rond. Daarom moeten je shirt en broek de juiste lengte hebben zodat je niet met je buik of billen bloot staat als je de armen optilt of je bukt. Ook moeten de stoffen voldoende rekbaar zijn en goed ademen zodat je kleding met je meebeweegt en de transpiratie afvoert. Al onze artikelen zijn ontworpen om te beantwoorden aan die specifieke behoeftes die anders zijn dan die bij hardlopen!

Het 360°-concept: jij beweegt en je outfit beweegt mee!

Een voorbeeld? Al onze T-shirts hebben een speciale schoudersnit zodat je vrij kan bewegen. Hoe zijn we op het idee gekomen? Ons team observeerde sporters in fitnesszalen en ons R&D-lab is met die informatie aan de slag gegaan. En omdat je er natuurlijk ook stijlvol wil uitzien, zorgden onze ontwerpers ervoor dat de kleding energiek en dynamisch oogt. Het resultaat? De juiste materialen en de ultieme fitnesslook! Dat is het 360°-concept: technisch vernuft om met meer plezier te sporten.

Worden de producten voor verkoop getest?

"Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Is dat alles?
Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Inzetstuk 100% Polyester

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten